Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν αποκαλύπτει εάν θα είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ

Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν αποκαλύπτει εάν θα είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Αδωνις Γεωργιάδης για το εάν θα αναλάβει θέση αντιπροέδρου στη ΝΔ. Κληθείς να σχολιάσει τις σχετικές πληροφορίες, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Θα υπηρετήσω όποια θέση επιλέξει ο πρόεδρος» και πρόσθεσε: «Μέχρις ότου ανακοινώσει ο πρόεδρος τις αποφάσεις του εγώ δεν μπορώ να πω τίποτε γι' αυτά».

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Αδωνις Γεωργιάδης για το εάν θα αναλάβει θέση αντιπροέδρου στη ΝΔ.

Κληθείς να σχολιάσει τις σχετικές πληροφορίες, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε στο Mega: «Θα υπηρετήσω όποια θέση επιλέξει ο πρόεδρος», καθώς και ότι: «Αυτό θα το μάθουμε όταν κι αν το ανακοινώσει ο πρόεδρος… Μέχρις ότου ανακοινώσει ο πρόεδρος τις αποφάσεις του εγώ δεν μπορώ να πω τίποτε γι’ αυτά».

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι αν οριστούν θέσεις αντιπροέδρων στη ΝΔ, σε αυτές θα τοποθετηθούν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κωστής Χατζηδάκης.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε εξαιρετικές τις χθεσινές ανακοινώσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, του γραμματέα της ΚΟ, του εκπροσώπου Τύπου κλπ, κάνοντας επίσης λόγο για «εξαιρετική αρχή για την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Υπάρχουν νέοι άνθρωποι. Όλοι έχουν να επιδείξουν στον τομέα τους επιτυχίες και έργο. Είναι πολυσυλλεκτικό το σχήμα, από όλες τις πλευρές της ΝΔ. Από την πρώτη μέρα η ενότητα γίνεται στην πράξη και η πολυσυλλεκτικότητα του Κυριάκου στέλνεται ως μήνυμα εντός της ΝΔ και εκτός» τόνισε.

«Χυδαίος και εμετικός λίβελος από Λάκη Λαζόπουλο»

Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε εκ νέου στον Λάκη Λαζόπουλο, βάλλοντας και κατά του Αλέξη Τσίπρα.

«Με το πού εκλέγεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα πρόσωπο που έχει ταυτιστεί προσωπικά με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Λάκης Λαζόπουλος, θυμίζω τον πήρε μαζί με τον πρόεδρο Ολάντ να φάνε έξω, ανεβάζει ένα τόσο χυδαίο και εμετικό λίβελο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη…. Αν αφήσουμε ανθρώπους τέτοιου τύπου να τους νομιμοποιεί ο πρωθυπουργός…

»Θέλω οι πολιτικές δυνάμεις να καταλάβουμε ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από τέτοια πρόσωπα και να μην τα νομιμοποιούμε με τη στάση και τη συμπεριφορά μας, όπως έκανε ο κ.Τσίπρας» ανέφερε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024