
Προβλήματα από την κακοκαιρία σε τρεις νομούς στη Βόρεια Ελλάδα
Προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων έχουν προκληθεί σε τρεις νομούς της Βόρειας Ελλάδας εξαιτίας της έντασης των καιρικών φαινομένων.
Προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων έχουν προκληθεί σε τρεις νομούς της Βόρειας Ελλάδας εξαιτίας της έντασης των καιρικών φαινομένων.
Συγκεκριμένα, στη Ροδόπη, λόγω βροχόπτωσης δεν γίνεται ομαλά η διέλευση οχημάτων στους ποταμούς Δοκού, Σκαλώματος, Ποντικόρεμα και Λίσσο Αρριανών ενώ στην Ξάνθη χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή Οδό από το Λυκοδρόμιο μέχρι το Δασικό χωριό.
Στην Πέλλα, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την προσέγγιση στο χιονοδρομικό κέντρο «Βόρρας» τόσο από 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού από την Άρνισα όσο και από το δευτερεύον οδικό δίκτυο πρόσβασης μέσω της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς του Δήμου Έδεσσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συλλήψεις στη Χαλκίδα για αρχαία, ναρκωτικά και όπλα
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός

