Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν ακολούθησε την αποστολή της Μάλαγα με προορισμό την Αθήνα, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική του top16 της Ευρωλίγκα. Ο Λιθουανός φόργουορντ είναι ο πρώτος σκόρερ (13,2 πόντους ανά αγώνα) της ισπανικής ομάδας, όμως ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό.
Η νεότερη εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του Μάριου Οικονόμου , ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δεν ήταν καλή, καθώς τα αποτελέσματα της αξονικής στην οποία υποβλήθηκε δεν ήταν θετικά.
LIVE: Σάντερλαντ – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Τσέλσι για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 6.
LIVE: Τότεναμ – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Start.