Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Παναθηναϊκός
Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να δικαιωθεί για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Μετά την απόρριψη της έφεσης που είχαν καταθέσει οι «πράσινοι» στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ κατά της τιμωρίας που τους είχε επιβληθεί πρωτόδικα για τα επεισόδια μέσα κι έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο, η ΠΑΕ προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο.
Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να δικαιωθεί για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται.
Μετά την απόρριψη της έφεσης που είχαν καταθέσει οι «πράσινοι» στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ κατά της τιμωρίας που τους είχε επιβληθεί πρωτόδικα για τα επεισόδια μέσα κι έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο, η ΠΑΕ προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο.
Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ζητούν τη μείωση της ποινής που τους επιβλήθηκε (-3 βαθμοί κι έχασαν το ματς «στα χαρτιά», αλλά και πρόστιμο 190.000 ευρώ), ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το Διαιτητικό Δικαστήριο θα κληθεί να ασχοληθεί και εκδώσει απόφαση για ένα τέτοιο ζήτημα, μετά το νέο αθλητικό νόμο που έφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης πλησιάζει στα δυο χρόνια στην προεδρία της ΕΠΟ και βλέπει μόνο προβλήματα, με μεγαλύτερο ότι έχασε την ευρεία αποδοχή του
Η Euroleague βρήκε τον τρόπο να βάλει και τον κόσμο… στο κόλπο καθώς άνοιξε πλατφόρμα στην οποία οι οπαδοί μπορούν να διαλέξουν τα τραγούδια του τελικού!
Το Ολυμπιακό Στάδιο θα… πλημμυρίζει από το κόκκινο και το άσπρο, από τα χρώματα του Ολυμπιακού. Πάνω από 16.000 οπαδοί των Πειραιωτών θα ενισχύσουν την ομάδα τους στον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης