Νικήτρια τη Σαμπντόρια ανέδειξε το ντέρμπι της Γένοβας με την Τζένοα, στο οποίο οι «μπλουτσερκιάτι» ήταν τυπικά φιλοξενούμενοι στο «Λουΐτζι Φεράρις». Η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα, που προηγήθηκε 3-0, επιβλήθηκε τελικώς με 3-2 χάρις σε δύο γκολ του Σοριάνο κι ένα του Έντερ και έφτασε στη 10η θέση τη Λάτσιο, με παιχνίδι περισσότερο. Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι άφησε στον πάγκο τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, όπως έκανε και ο Μοντέλα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Νικήτρια τη Σαμπντόρια ανέδειξε το ντέρμπι της Γένοβας με την Τζένοα, στο οποίο οι «μπλουτσερκιάτι» ήταν τυπικά φιλοξενούμενοι στο «Λουΐτζι Φεράρις».
Η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα, που προηγήθηκε 3-0, επιβλήθηκε τελικώς με 3-2 χάρις σε δύο γκολ του Σοριάνο κι ένα του Έντερ και έφτασε στη 10η θέση τη Λάτσιο, με παιχνίδι περισσότερο.
Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι άφησε στον πάγκο τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, όπως έκανε και ο Μοντέλα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.