Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξανά... εκτός αποστολής ο Στάριτζ για τον αγώνα με τη Στόουκ

Ξανά… εκτός αποστολής ο Στάριτζ για τον αγώνα με τη Στόουκ

Χωρίς τον Ντάνιελ Στάριτζ θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του League Cup με τη Στόουκ Σίτι, καθώς ταλαιπωρείται από ένα μικροτραυματισμό στη μέση. Ο 26χρονος επιθετικός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, γεγονός που δεν του επέτρεψε να παίξει σε περισσότερα από 19 ματς την περασμένη σεζόν, ενώ στην τρέχουσα σεζόν έχει μόλις 6 συμμετοχές!

Χωρίς τον Ντάνιελ Στάριτζ θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του League Cup με τη Στόουκ Σίτι, καθώς ταλαιπωρείται από ένα μικροτραυματισμό στη μέση.

Ο 26χρονος επιθετικός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, γεγονός που δεν του επέτρεψε να παίξει σε περισσότερα από 19 ματς την περασμένη σεζόν, ενώ στην τρέχουσα σεζόν έχει μόλις 6 συμμετοχές!

«Ο Ντάνιελ δεν κατάφερε να προπονηθεί και θα πρέπει να περιμένουμε άλλη μία μέρα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει «ετοιμοπόλεμο» μόνο έναν επιθετικό, καθώς οι Ντιβόκ Οριγκί και Ντάνι Ινγκς είναι επίσης τραυματίες:

«Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ντάνιελ στην παρούσα φάση είναι να δουλέψει σκληρά για να είναι έτοιμος προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ενός αγώνα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024