ΗΠΑ: «Όποιος να’ ναι, εκτός από τον Τραμπ»
Σε διαμαρτυρία κατά του Ντόναλντ Τραμπ μετατράπηκε η ετήσια «παρέλαση των ρόδων» στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια, όταν εμφανίστηκαν στον ουρανό μηνύματα κατά του Ντόναλντ Τραμπ. «Εγκέφαλος» της διαμαρτυρίας είναι ένας επιχειρηματίας, που δηλώνει ανοιχτά την απέχθειά του προς τον υποψήφιο για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.
Σε διαμαρτυρία κατά του Ντόναλντ Τραμπ μετατράπηκε η ετήσια «παρέλαση των ρόδων» στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια, όταν εμφανίστηκαν στον ουρανό μηνύματα κατά της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ.
Πέντε αεροπλάνα πέταγαν για σχεδόν μία ώρα, σχηματίζοντας με τις άσπρες γραμμές που δημιουργούνται φράσεις όπως «Η Αμερική είναι υπέροχη», «Ο Τραμπ είναι αηδιαστικός» και «Όποιος να’ ναι εκτός από τον Τραμπ».
«Εγκέφαλος» της διαμαρτυρίας είναι ένας αμερικανός επιχειρηματίας, ο Σταν Πάτε από την Αλαμπάμα, ο οποίος -όπως ο ίδιος δήλωσε- θεωρεί τον Τραμπ ελεεινό. Υποστήριξε, μάλιστα, πως αυτή η παρέμβαση ήταν «μόνο η αρχή», καθώς έχει πληρώσει για να μεταδοθούν μηνύματα εναντίον του Τραμπ σε κολεγιακούς αγώνες αμερικανικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ο Πάτε, που όπως ο Τραμπ είναι κτηματομεσίτης, έχει χρηματοδοτήσει στο παρελθόν προεκλογικές εκστρατείες τόσο Δημοκρατικών όσο και Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων.
Στην τρέχουσα εκστρατεία έχει συνεισφέρει στην καμπάνια του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Μάρκο Ρούμπιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός
- Ζελένσκι: Την Τετάρτη ο δεύτερος γύρος συνομιλιών με τους Ρώσους για την ειρήνη στην Ουκρανία
- Ήταν δίκαιο, άλλα άργησε να γίνει πράξη: Η Γαλλία θα επιστρέψει λεηλατηθέντα έργα από τις πρώην αποικίες της
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 12 νεκροί από επίθεση ρωσικού drone σε λεωφορείο που μετέφερε εργάτες ορυχείου
- Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)
