Φλαμπουράρης: Κατοχυρωμένες οι κύριες συντάξεις, μάχη για τις επικουρικές
Το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό, που θα έρθει τις επόμενες ημέρες, κατοχυρώνει την κύρια σύνταξη δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. Για τις επικουρικές συντάξεις ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια η μείωση να είναι μικρή, της τάξης του 15% με 20%.
Το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό, που θα έρθει τις επόμενες ημέρες, κατοχυρώνει την κύρια σύνταξη, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.
Για τις επικουρικές συντάξεις ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια η μείωση να είναι μικρή, της τάξης του 15% με 20% και εμφανίστηκε βέβαιος πως και οι 153 βουλευτές θα ψηφίσουν το Ασφαλιστικό και τα κόκκινα δάνεια.
«Θα επιδιώξουμε να δώσουμε μάχες» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, ενώ σημείωσε πως το πλαίσιο της ελληνικής πρότασης που θα συζητηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 8 Ιανουαρίου με τους επικεφαλής των θεσμών και θα έρθει στα μέσα του μήνα προς ψήφιση στην Βουλή δεν έχει καθοριστεί ακόμα από τον αρμόδιο υπουργό.
Σημείωσε ότι η λύση του Ασφαλιστικού είναι τα έσοδα και όχι οι περικοπές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το λιντσάρισμα, τα δεσμά και η χρυσή εκδίκηση της ποπ πριγκίπισσας – «Δικαιοσύνη»
- Ουκρανία: Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Ενέργειας – Προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα
- Νίκαια: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για βιασμό ανηλίκου και πορνογραφία – Μαζί τους και μία ανήλικη
- Ολυμπιακός: Το νέο ιστορικό επίτευγμα του Κώστα Παπανικολάου (pic)
- Τζουμέρκα: Δρόμος υποχώρησε στα Πράμαντα και «κατάπιε» ΙΧ – Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός
- ΚΚΕ: Οι φωτογραφίες των 200 της Καισαριανής δείχνουν το ηθικό μεγαλείο των κομμουνιστών
