Πυκνή η ατζέντα της κυβέρνησης με την έλευση του 2016
Γεμάτη είναι η ατζέντα με τις μεταρρυθμίσεις, στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση με την έλευση του 2016, όπως έχει συμφωνηθεί μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου το καλοκαίρι. Ώς τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, ενώ ώς τις 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχει λυθεί το θέμα των κόκκινων δανείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται Το Βήμα της Κυριακής.
Γεμάτη είναι η ατζέντα με τις μεταρρυθμίσεις, στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση με την έλευση του 2016, όπως έχει συμφωνηθεί μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου το καλοκαίρι.
Ώς τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, ενώ ώς τις 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχει λυθεί το θέμα των κόκκινων δανείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται Το Βήμα της Κυριακής.
Η επιτυχής ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης θα είναι το εισιτήριο, για να ξεκινήσει η συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
Ο μαραθώνιος της κυβέρνησης συνεχίζεται τον Μάρτιο με τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία και στην Δικαιοσύνη, ενώ ώς τότε θα πρέπει να έχει ψηφιστεί ο Κώδικας Δεοντολογίας Βουλευτών.
- Διαβάστε περισσότερα στο Βήμα της Κυριακής
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρίσιμη μαρτυρία για τη Λόρα από το Βερολίνο – Δόθηκε παράταση στο Amber Alert
- Επίθεση Δούκα και Γερουλάνου σε Ανδρουλάκη με πρόφαση τη «βελόνα» του ΠΑΣΟΚ, που φροντίζουν με τη στάση τους να μην κουνηθεί
- Καιρός: Ακραίας επικινδυνότητας η κακοκαιρία την Τετάρτη – Οι 7 κόκκινες περιοχές – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Ισπανία: Στους 42 οι νεκροί του σιδηροδρομικού δυστυχήματος – Συνεχίζουν να ανασύρουν νεκρούς
- Αμφίβολος για το παιχνίδι με την Εφές ο Μιλουτίνοφ, υπέστη διάσειση
- Το να είσαι μέλος ΜΚΟ γίνεται ποινικά κολάσιμο, λένε 56 οργανώσεις – Ζητούν απόσυρση του νομοσχεδίου Πλεύρη