Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχεία με «Ελληνικό Πρωινό»
H θεματική ενότητα των ΔΙΑΚΟΠΩΝ που είναι αφιερωμένη στο ελληνικό πρωινό προβάλλει τις ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος «Ελληνικό Πρωινό», με σκοπό την ανάδειξη της ιδιαίτερης πολιτισμικής φυσιογνωμίας κάθε τόπου.
Ο τομέας του γαστρονομικού τουρισμού είναι, ως γνωστόν, συνυφασμένος με τα παραδοσιακά εδέσματα κάθε γωνιάς της ελληνικής γης, με τον πολιτισμικό πλούτο και την εθνική κληρονομιά των Ελλήνων.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η θεματική ενότητα των ΔΙΑΚΟΠΩΝ που είναι αφιερωμένη στο ελληνικό πρωινό αναδεικνύει και προβάλλει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος «Ελληνικό Πρωινό».
Κατ’ αυτόν τον τρόπο το ευρύ κοινό έχει την ευκαιρία να έλθει σε επαφή με την ιδιαίτερη πολιτισμική φυσιογνωμία κάθε τόπου και να ανακαλύψει την πολυμορφία της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης, σε συνδυασμό ασφαλώς με τον ξεχωριστό χαρακτήρα και τα ποικίλα θέλγητρα των περισσότερο και λιγότερο γνωστών τουριστικών προορισμών της χώρας μας.
Διακοπές
- HELLENiQ ENERGY: Οι ΑΠΕ ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης και ενεργειακού μετασχηματισμού
- Φωτιές: Δύο πύρινα μέτωπα σε Λάρισα και Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τσουκαλάς: Η Ελλάδα πληρώνει σαν πρωταθλητής στο ΝΑΤΟ, αλλά εκπροσωπείται σαν παρατηρητής – Ανησυχητικές οι εξελίξεις
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442