
Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν θα συναινέσει σε αυξήσεις για τους δημόσιους υπαλλήλους
«Προφανώς η ΝΔ δεν πρόκειται να συναινέσει σε αυτή την πρακτική» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις αυξήσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων.
«Προφανώς η ΝΔ δεν πρόκειται να συναινέσει σε αυτή την πρακτική» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις αυξήσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων.
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι, τη στιγμή που η ιδιωτική οικονομία βουλιάζει υπό το βάρος των φόρων και δρομολογούνται κι άλλες περικοπές συντάξεων, η κυβέρνηση νομοθετεί αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους ύψους 150.000.000 ευρώ.
«Το κάνει μάλιστα χωρίς καμία ουσιαστική διαδικασία αξιολόγησης. Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ χρειαζόμαστε ένα καινούργιο κοινωνικό συμβόλαιο για ένα πιο λιτό και πιο αποτελεσματικό κράτος, το οποίο θα εξισορροπηθεί και μέσα από μια δραστική μείωση φόρων» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσλονίκη: Πρόστιμο σε μουσικούς του δρόμου – Τι λένε οι ίδιοι και πώς απαντά ο Δήμος
- «Η συμβουλή του πατέρα μου» – Τα καθημερινά τηλεφωνήματα του 26χρονου Χόμερ με τον Ρίτσαρντ Γκιρ
- Washington Post κατά Τραμπ: Οι δηλώσεις του αναιρούν η μία την άλλη – «Αδειάζει» τους δικούς του
- «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Φρανσίσκο»
- Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Απαλλαγή Ρωμανού και άλλων δύο κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας
- ΙΕΛΚΑ: Ο αντίκτυπος του πολέμου στον Περσικό στην καταναλωτική συμπεριφορά – Θυμός, φόβος, άγχος και συγκράτηση αγορών

