Το Δημόσιο άντλησε 2,9 δισ. ευρώ από έκδοση εντόκων γραμματίων
Συνολικό ποσό ύψους 2,9 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα, Τετάρτη, το ελληνικό Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης και εξάμηνης διάρκειας, με αμετάβλητα επιτόκια σε σχέση με τις προηγούμενες δημοπρασίες του Νοεμβρίου. Οι εκδόσεις υπερκαλύφθηκαν κατά 1,3 φορές.
Συνολικό ποσό ύψους 2,9 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα, Τετάρτη, το ελληνικό Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης και εξάμηνης διάρκειας.
Οι εκδόσεις υπερκαλύφθηκαν κατά 1,3 φορές.
Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), από τα εξάμηνα έντοκα αντλήθηκαν 1,625 δισ. ευρώ, με επιτόκιο στο 2,97%, αμετάβλητο σε σχέση με την προηγουμένη δημοπρασία του Νοεμβρίου. Το δημοπρατούμενο ποσό ήταν 1,250 δισ. ευρώ και το σύνολο των προσφορών ανήλθε σε 1,625 δισ. ευρώ.
Από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας το ελληνικό δημόσιο άντλησε 1,3 δισ. ευρώ με επιτόκιο 2,7% όσο και στην προηγούμενη δημοπρασία του Νοεμβρίου. Το δημοπρατούμενο ποσό ήταν 1 δισ. ευρώ και το σύνολο των προσφορών ανήλθε σε 1,3 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα