Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πλωτή Bugatti των 2 εκατομμυρίων δολαρίων

Η πλωτή Bugatti των 2 εκατομμυρίων δολαρίων

Μια πολύ διαφορετική πρόταση δημιούργησε για τους φανατικούς οπαδούς της η Βugatti, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Palmer Johnson στην κατασκευή ταχυπλόων.


Την υπογραφή της Bugatti αλλά και του μεγαλύτερου κατασκευαστή ταχυπλόων στον πλανήτη φέρει ένα νέο, υπερπολυτελές yacht το οποίο ακολουθεί σε επίπεδο τεχνολογίας και επιδόσεων τις… συνήθειες ενός υπεραυτοκινήτου.

Το ταχύπλοο της Bugatti έχει βασιστεί στη σειρά Νiniette που προσφέρει η Palmer Johnson και μεταξύ άλλων διαθέτει ανθρακονημάτινες επιφάνειες.

Ανεξαρτήτως τύπου και μεγέθους -το μικρότερο φτάνει τα 42 πόδια (περίπου 13 μέτρα) και κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια- τα χρώματα που έχουν επιλεγεί παραπέμπουν σε θρυλικά μοντέλα της Bugatti, όπως η Type 57 C Atalante.

Μάλιστα η ίδια η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ισχυρίζεται πως οι αναλογίες του ταχυπλόου θυμίζουν εκείνες της Type 41 Royal.

Σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις του ταχυπλόου, το μικρότερο σε μέγεθος και πιο προσιτό μπορεί να αναπτύξει την ταχύτητα των 38 κόμβων (περίπου 70 χλμ./ώρα).

Οι υποψήφιοι αγοραστές του ταχύπλοου της Bugatti, το κόστος του οποίου μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 3,25 εκατομμύρια δολάρια, οφείλουν να γνωρίζουν ότι η κατασκευή του διαρκεί 12 μήνες, ωστόσο, η αναμονή δεν αποτελεί άγνωστη λέξη για τα «προϊόντα» που εξελίσσει κατά καιρούς η γαλλική φίρμα.

auto.in.gr

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024