Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» του Κλιντ Ίστγουντ στα Novacinema

Ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» του Κλιντ Ίστγουντ στα Novacinema

Το βιογραφικό πολεμικό δράμα του Κλίντ Ίστουγντ, «Ελεύθερος Σκοπευτής», προτεινόμενο για 6 Όσκαρ -Καλύτερης Ταινίας, ‘Α Ανδρικού Ρόλου, Διασκευασμένου Σεναρίου, Μοντάζ και Ήχου- έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Κρις Κάιλ, σε συνεργασία […]

Το βιογραφικό πολεμικό δράμα του Κλίντ Ίστουγντ, «Ελεύθερος Σκοπευτής»,
προτεινόμενο για 6 Όσκαρ -Καλύτερης Ταινίας, ‘Α Ανδρικού Ρόλου, Διασκευασμένου Σεναρίου, Μοντάζ και Ήχου- έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.


Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Κρις Κάιλ, σε συνεργασία με τους Σκοτ ΜακΓιούεν και Τζιμ ΝτεΦέλις. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Κλίντ Ίστγουντ («Million Dollar Baby», «Gran Torino») σκιαγραφεί μοναδικά την προσωπικότητα του Κρις Κάιλ ο οποίος κατά τον πόλεμο του Ιράκ αναδείχθηκε ο πιο θανατηφόρος ελεύθερος σκοπευτής στην ιστορία του Αμερικανικού Στρατού, με 255 σκοτωμούς από τους οποίους οι 160 ήταν επίσημα επιβεβαιωμένοι από το Υπουργεία Άμυνας των ΗΠΑ. Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό τον έστειλε στο Ιράκ με την αποστολή να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα από τη μία έσωσε αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης, από την άλλη όμως η φήμη του εξαπλώθηκε μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό τους στόχο.

Ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτικούς και γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση στα ταμεία αποφέροντας συνολικά 547,3 εκατ. δολάρια. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον εξαιρετικό Μπράντλεϊ Κούπερ («Silver Linings Playbook», «American Hustle»), ο οποίος συνυπογράφει και την παραγωγή της ταινίας. Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνουν οι Σιένα Μίλερ, Λουκ Γκράιμς, Κάιλ Γκάλνερ, Σαμ Τζέιγκερ, Τζέικ ΜακΝτόρμαν και Κόρι Χάρντικτ.

Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

entertainment.in.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024