Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα» στο Θέατρο 104 (3η Χρονιά)

«Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα» στο Θέατρο 104 (3η Χρονιά)

Επιμέλεια: Πάνος Βασιλάκης Η παράσταση: Μια διαδραστική «παράσταση-παιχνίδι» γεμάτη χρώματα, μουσικές, και παραμυθένιες σκηνικές δράσεις, για παιδιά από 3 ετών και άνω. Οι θεατές εμπλέκονται στα δρώμενα και συμπαρασύρονται σε μια γιορτή αγάπης. Ξετυλίγουν μαζί με τη μικρή Λίνα Μαγισσουλίνα το κουβάρι της ιστορίας και αντιλαμβάνονται την ουσιαστική έννοια της φιλίας. Yπόθεση: Η Λίνα Μαγισσουλίνα […]

Επιμέλεια: Πάνος Βασιλάκης

Η παράσταση:
Μια διαδραστική «παράσταση-παιχνίδι» γεμάτη χρώματα, μουσικές, και παραμυθένιες σκηνικές δράσεις, για παιδιά από 3 ετών και άνω. Οι θεατές εμπλέκονται στα δρώμενα και συμπαρασύρονται σε μια γιορτή αγάπης. Ξετυλίγουν μαζί με τη μικρή Λίνα Μαγισσουλίνα το κουβάρι της ιστορίας και αντιλαμβάνονται την ουσιαστική έννοια της φιλίας.

Yπόθεση:
Η Λίνα Μαγισσουλίνα είναι πολύ ζωηρή και κανείς δεν την αντέχει … ούτε για μια στιγμή. Γι’ αυτό και οι φίλοι της, τη φορτώνουν στο μαγικό σκουπάκι της και τη στέλνουν στην Σία Μαγισσία. Και όταν η Λίνα η Μαγισσουλίνα αρχίζει τις σκανδαλιές τότε όλα γίνονται στ’ αλήθεια «κάτω – άνω», ακόμη κι αν είναι Χριστούγεννα.

Τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ζωντανεύουν και χοροπηδάνε και τον κόσμο όλο χαλάνε. Μικροί καλικάντζαροι κάνουν την εμφάνιση τους. Τα «γλυκά» των Χριστουγέννων γίνονται «πικρά». Ο Άγιος Βασίλης χάνει τα γυαλιά του και δε μπορεί να διαβάσει τα γράμματα των παιδιών. Και όσο για το σοκολατένιο πάρκο των ονείρων… λιώνει και γίνεται ένα τεράστιο ποτάμι σοκολάτας που κινδυνεύει να πνίξει όλο το Βόρειο Πόλο.

Άραγε θα πείσουν ο Άγιος Βασίλης και τα παιδιά την Λίνα Μαγισσουλίνα να σταματήσει τις σκανταλιές, να διορθώσει τα λάθη της και να αποκτήσει πολλούς και πραγματικούς φίλους;

Συντελεστές:
Κείμενο-Σκηνοθεσία-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σοφία Παπαδοπούλου
Επιμέλεια Κίνησης: Ιφιλένεια Ζαχαριάδου
Φωτογραφίες: Θωμάς Μάμαλης

Ηθοποιοί-Εμψυχωτές: Λίνα Μαγισσουλίνα: Σοφία Παπαδοπούλου Σία Μαγισσία/Παραμυθού: Λυγερή Ταμπακοπούλου Τζουτζούκος-Αγοράκι-Άγιος Βασίλης: Βασίλης Ψυλλάς

Παραστάσεις:
5 παραστάσεις, από 6 Δεκεμβρίου 2015 έως και 3 Ιανουαρίου 2016 κάθε Κυριακή στις 15.00
Διάρκεια: 75 λεπτά

Εισιτήριο: 8€ για παιδιά, 10€ για ενήλικες
Ειδικές τιμές για προγραμματισμένες παραστάσεις σχολείων, συλλόγων, εταιρειών και οργανισμών.

Θέατρο 104
Ευμολπιδών 41, Γκάζι Τ.Κ. 118 54 Αθήνα (210μ.από το μετρό Κεραμεικού)
Κρατήσεις: 2103455020

Η ομάδα:
Η θεατρoπαιδαγωγική ομάδα «Η ομάδα των Πέντε Εποχών» που απαρτίζεται από εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, ηθοποιούς, παιδαγωγούς και θεατρολόγους συστάθηκε το 2006. Η Ομάδα αποσκοπεί στην ανάπτυξη του θεατρικού φαινομένου με την μέθοδο του θεατρικού παιχνιδιού. Βασική αρχή της ομάδας είναι η διατήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στην παιδαγωγική και θεατρική μέθοδο, τέτοια ώστε το αποτέλεσμα να διατηρεί τη μαγεία του θεάτρου, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει μια σειρά από εκπαιδευτικούς στόχους πολλαπλών επιπέδων. Πρόκειται για ένα πάντρεμα αισθητικής και παιδείας.

entertainment.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024