Δεκαπέντε υπάλληλοι της Βουλής φέρονται να έχουν καταθέσει πλαστά πτυχία
Δεκαπέντε εργαζόμενοι της Βουλής φέρονται να βρέθηκαν ότι έχουν καταθέσει πλαστούς τίτλους σπουδών όλων των βαθμίδων, ενώ για έναν ακόμη δεν ανανεώθηκε η σύμβαση επειδή εντοπίστηκε να έχει κάνει χρήση πλαστού τίτλου σπουδών.
Δεκαπέντε εργαζόμενοι της Βουλής φέρονται να βρέθηκαν ότι έχουν καταθέσει πλαστούς τίτλους σπουδών όλων των βαθμίδων, ενώ για έναν ακόμη δεν ανανεώθηκε η σύμβαση επειδή εντοπίστηκε να έχει κάνει χρήσηπλαστού τίτλου σπουδών.
Οι εργαζόμενοι αυτοί εντοπίσθηκαν έπειτα από έρευνα, η οποία ξεκίνησε όταν πρόεδρος της Βουλής ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ολοκληρώθηκε επί προεδρίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και πριν από λίγες μέρες παραδόθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι, κινδυνεύουν με απόλυση στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι η χρήση πλαστών τίτλων, συνετέλεσε στην πρόσληψή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (pic)
- Ανοιχτό να συνεχίσει στη Σεβίλλη ο Βλαχοδήμος: «H απόφαση θα παρθεί από τη Νιούκαστλ»
- Ο Εμμανουήλ Καραλής έβαλε τέλος στη «μοναξιά» του Μόντο Ντουπλάντις
- Μπαχρέιν: Η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους Αμερικανούς να αποφεύγουν ξενοδοχεία
- Ολυμπιακός: Φοβερή ατμόσφαιρα στις Σέρρες – Πάνω από 4.000 οπαδοί στο πλευρό της ομάδας (pics)
- Pokémon, ετών 30: Πώς ένα παιχνίδι του 1996 ενέπνευσε μια ολόκληρη γενιά επιστημόνων

