Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το συγκινητικό γράμμα το ΛεΜπρόν σε άρρωστο νεαρό

Το συγκινητικό γράμμα το ΛεΜπρόν σε άρρωστο νεαρό

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει αποδείξει αρκετές φορές τον χαρακτήρα του εκτός γηπέδου, αφού ουκ ολίγες φορές έχει βοηθήσει τα παιδιά της πόλης του και όχι μόνο. Αυτή τη φορά, η επιθυμία του Εμάνουελ Ντάνκαν, ενός 19χρονου παιδιού που πάσχει μυϊκή δυστροφία και περνάει τη ζωή του αναπηρικό καροτσάκι, δεν τον άφησε ασυγκίνητο. Ο Εμάνουελ είναι 19 ετών, ενώ άνθρωποι με το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν ζουν περισσότερο από 20 χρόνια. πρόσφατα ο Εμάνουελ δημοσιοποίησε τη λίστα, στην οποία συμπεριλαμβάνονται πράγματα που του δίνουν κίνητρο για να παλέψει αυτή τη δύσκολη «μάχη».

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει αποδείξει αρκετές φορές τον χαρακτήρα του εκτός γηπέδου, αφού ουκ ολίγες φορές έχει βοηθήσει τα παιδιά της πόλης του και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά, η επιθυμία του Εμάνουελ Ντάνκαν, ενός 19χρονου παιδιού που πάσχει μυϊκή δυστροφία και περνάει τη ζωή του αναπηρικό καροτσάκι, δεν τον άφησε ασυγκίνητο.

Ο Εμάνουελ είναι 19 ετών, ενώ άνθρωποι με το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν ζουν περισσότερο από 20 χρόνια.

πρόσφατα ο Εμάνουελ δημοσιοποίησε τη λίστα, στην οποία συμπεριλαμβάνονται πράγματα που του δίνουν κίνητρο για να παλέψει αυτή τη δύσκολη «μάχη».

Αυτό είναι να γνωρίσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. «Είναι το είδωλο μου, με εμπνέει να κάνω τα πάντα. Να είμαι καλός άνθρωπος, να βάζω του άλλους πάνω από εμένα, να ζω τη ζωή μου με ότι με κάνει χαρούμενο. Μου αρκεί να γνωρίσω τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Δεν θα ζητήσω τίποτα άλλο», είχε πει όταν ρωτήθηκε για τον σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Δυστυχώς λόγο του βεβαρημένου προγράμματος του στο NBA, ο «βασιλιάς» δεν μπόρεσε να επισκεφτεί τον νεαρό, όμως του έστειλε ένα άκρως συγκινητικό γράμμα.

Σε αυτό τον καλεί να συνεχίζει να παλεύει και να εμπνέει τους νέους να ζουν τη ζωή του, ενώ κλείνει με την έκφραση «μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο».



Διαβάστε αναλυτικά:

«Έχω ακούσει πολλά απίθανα πράγματα για σένα και μπορώ να καταλάβω πως είσαι ένας φοβερός προπονητής. Ξέρω ότι είπες πως είμαι το πρότυπο σου και πως σε εμπνέω, αλλά ξέρω πως είσαι αυτός που εμπνέει τόσα πολλά άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Ζεις μια ζωή που αρμόζει σε ένα πρότυπο, σε έναν άνθρωπο που βάζει τους άλλους πάνω από τον εαυτό του, ζει τη ζωή του στο έπακρο και κάνει αυτό που τον κάνει χαρούμενο. Είναι υπέροχο το ότι εμπνέεις τόσα πολλά νέα παιδιά και τους μαθαίνεις πως πρέπει να ζουν τη ζωή τους στο τέρμα. Το κάνεις αυτό κάθε μέρα. Αυτό είναι μια υπενθύμιση για μένα, ώστε να κάνω αυτό που μ’ αρέσει μέσα αλλά και έξω από το παρκέ.

Θέλησα να σου στείλω κάποια πράγματα που πιστεύω ότι θα σου αρέσουν και για να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι. Ξέρω πως είσαι μαχητής και πολύ δυνατός. Ελπίζω να ξέρεις πως δε το περνάς όλο αυτό μόνος σου… Ξέρω πως έχεις μια ομάδα ανθρώπων από παντού να σε υποστηρίζουν. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά φοράω αυτά τα βραχιόλια που γράφουν «Ι Promise» κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ. Με κάνουν να θυμάμαι τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ που έχω δώσει στον εαυτό μου, αλλά και στους άλλους. Να μία υπόσχεση για μας τους δύο μιας και δουλεύουμε με παιδιά… ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ.

Μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο.

ΛεΜπρόν Τζέιμς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024