
Στο εργοτάξιο της Εθνικής Πινακοθήκης ο Αρ.Μπαλτάς
Το εργοτάξιο της Εθνικής Πινακοθήκης της Ελλάδος επισκέφθηκε την Τρίτη ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς. Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τη διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα και τους επικεφαλής αρχιτέκτονες και εργολάβους, ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για την πορεία του εντυπωσιακού έργου.
Το εργοτάξιο της Εθνικής Πινακοθήκης της Ελλάδος επισκέφθηκε την Τρίτη ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς.
Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τη διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα και τους επικεφαλής αρχιτέκτονες και εργολάβους, ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για την πορεία του εντυπωσιακού έργου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημερώθηκε για τις αρχιτεκτονικές, τεχνικές και εικαστικές προδιαγραφές του έργου, τις εργασίες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τα τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν και αντιμετωπίστηκαν ή αντιμετωπίζονται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρά Τσουκαλά: «Ο κ. Ντόκος είναι ο αδύναμος κρίκος της εθνικής ασφάλειας – Καθήκον του πρωθυπουργού να τον απομακρύνει»
- Σκύλος και άγχος: Πώς το περιβάλλον «σαμποτάρει» το στομάχι του
- The Expla-in Project | Όσα μάθαμε τις πρώτες 100 μέρες της δίκης των Τεμπών
- Η Μελάνια Τραμπ ήθελε τον Έλον Μασκ έξω από τον Λευκό Οίκο – Ψυχρή οργή, ακραία μιζέρια
- Υμηττός: Εντοπίστηκε σορός άνδρα σε προαύλιο εκκλησίας – Κρεμασμένος σε δέντρο
- H κριτική Μέσι στην Αργεντινή: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα αλλά»…





