Προβληματισμένος ο Γκουστάβο Πογέτ, ύστερα το χαμένο εντός έδρας αήττητο της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα ζήτησε επειγόντως αγωνιστική δράση στο διάστημα της διακοπής κι αυτό που κλείστηκε άμεσα είναι ένα ματς με την Κ20 που θα γίνει την Τετάρτη (14:00), κεκλεισμένων των θυρών, στα Σπάτα.
Προβληματισμένος ο Γκουστάβο Πογέτ, ύστερα το χαμένο εντός έδρας αήττητο της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.
Ο Ουρουγουανός δείχνει να μην έχει ακόμα γνωρίσει την ομάδα. Η χρησιμοποίηση για 85 λεπτά του Μάνταλου (με διάστρεμμα και μόλις μία προπόνηση) και οι αλλαγές Κρισάντους και Μπουονανότε «βραχυκύκλωσαν» την ΑΕΚ, που έως τότε τα κατάφερνε μια χαρά με 10 παίκτες κι αυτό είναι κάτι που πιστώνεται ο προπονητής της. Χρεώνεται, όμως, και τις λανθασμένες επιλογές από το 70΄ και μετά, που οδήγησαν σταδιακά στην πλήρη κατάρρευση.
Φυσικά η ερασιτεχνική αντίδραση του Ρόναλντ Βάργκας και η αποβολή του στην ήττα (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης, είναι η μία όψη του νομίσματος και -όπως διευκρινίστηκε- θα διευθετηθεί εσωτερικά.
Ετσι ο Πογέτ ζήτησε επειγόντως αγωνιστική δράση στο διάστημα της διακοπής κι αυτό που κλείστηκε άμεσα είναι ένα ματς με την Κ20 που θα γίνει την Τετάρτη (14:00), κεκλεισμένων των θυρών, στα Σπάτα.
Εκεί, όμως, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μάνταλο, Ντίντακ (έκαναν θεραπεία) και τους διεθνείς Μπαρόχα, Βάργκας (Βενεζουέλα), Αραβίδη (εθνική ανδρών), Τζανετόπουλο (Ελπίδων). Επίσης, στην εθνική Νέων έχουν κληθεί ο Σβάρνας και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Ντούνης.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν με 126-97 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο Game 5 των ημιτελικών της Δύσης, με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να πραγματοποιεί μια εμφάνιση για τα βιβλία της Ιστορίας του NBA.
Θύμα μιας ωραίας φάρσας έπεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Ρώμη, όπου οι διοργανωτές του Italian Open τον… έπεισαν πως έσπασε ένα αρχαίο κειμήλιο ανεκτίμητης αξίας!
Έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια ιστορικής σημασίας ανταλλαγή είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι σύμφωνα με τα αμερικανικά ρεπορτάζ, έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.