Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πογέτ ζήτησε επειγόντως αγωνιστική δράση

Ο Πογέτ ζήτησε επειγόντως αγωνιστική δράση

Προβληματισμένος ο Γκουστάβο Πογέτ, ύστερα το χαμένο εντός έδρας αήττητο της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα ζήτησε επειγόντως αγωνιστική δράση στο διάστημα της διακοπής κι αυτό που κλείστηκε άμεσα είναι ένα ματς με την Κ20 που θα γίνει την Τετάρτη (14:00), κεκλεισμένων των θυρών, στα Σπάτα.

Προβληματισμένος ο Γκουστάβο Πογέτ, ύστερα το χαμένο εντός έδρας αήττητο της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουρουγουανός δείχνει να μην έχει ακόμα γνωρίσει την ομάδα. Η χρησιμοποίηση για 85 λεπτά του Μάνταλου (με διάστρεμμα και μόλις μία προπόνηση) και οι αλλαγές Κρισάντους και Μπουονανότε «βραχυκύκλωσαν» την ΑΕΚ, που έως τότε τα κατάφερνε μια χαρά με 10 παίκτες κι αυτό είναι κάτι που πιστώνεται ο προπονητής της. Χρεώνεται, όμως, και τις λανθασμένες επιλογές από το 70΄ και μετά, που οδήγησαν σταδιακά στην πλήρη κατάρρευση.

Φυσικά η ερασιτεχνική αντίδραση του Ρόναλντ Βάργκας και η αποβολή του στην ήττα (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης, είναι η μία όψη του νομίσματος και -όπως διευκρινίστηκε- θα διευθετηθεί εσωτερικά.

Ετσι ο Πογέτ ζήτησε επειγόντως αγωνιστική δράση στο διάστημα της διακοπής κι αυτό που κλείστηκε άμεσα είναι ένα ματς με την Κ20 που θα γίνει την Τετάρτη (14:00), κεκλεισμένων των θυρών, στα Σπάτα.

Εκεί, όμως, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μάνταλο, Ντίντακ (έκαναν θεραπεία) και τους διεθνείς Μπαρόχα, Βάργκας (Βενεζουέλα), Αραβίδη (εθνική ανδρών), Τζανετόπουλο (Ελπίδων). Επίσης, στην εθνική Νέων έχουν κληθεί ο Σβάρνας και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Ντούνης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024