Τελειόφοιτους MBA με 7 χρόνια εμπειρίας αναζητά η Microsoft Ελλάς
Η Microsoft Ελλάς, η οποία φέτος διακρίθηκε για μια ακόμη χρονιά ως ένας από τους εργοδότες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέες θέσεις εργασίας που απευθύνονται αποκλειστικά σε τελειόφοιτους και αποφοίτους ΜΒΑ.
Η Microsoft Ελλάς, η οποία φέτος διακρίθηκε για μια ακόμη χρονιά ως ένας από τους εργοδότες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέες θέσεις εργασίας που απευθύνονται αποκλειστικά σε τελειόφοιτους και αποφοίτους ΜΒΑ.
Σκοπός του προγράμματος Microsoft Academy for College Hires είναι η επένδυση στη νέα γενιά ταλέντων, μέσω ενός εντατικού προγράμματος ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων και εξέλιξης καριέρας, έτσι ώστε να αναλάβουν μελλοντικά ηγετικές θέσεις στην εταιρία.
Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι MBA ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών, με την προϋπόθεση να αποφοιτούν μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους (Ιούνιος 2016) ή να έχουν αποφοιτήσει τους τελευταίους 6 μήνες και να έχουν προηγούμενες σπουδές σε Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Μάρκετινγκ. Επιπλέον, οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν έως και 7 χρόνια εργασιακής εμπειρίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mshhr (at) microsoft.com μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2015.
In.gr Τεχνολογία
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η νέα πληροφορία που αλλάζει την πορεία των ερευνών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου (17/1): Δράση με Ελλάδα-Τουρκία στο πόλο και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Μάντσεστερ
- Γάζα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε το ΔΣ του «Συμβουλίου Ειρήνης» – Μπλερ, Ρούμπιο και δισεκατομμυριούχοι στη λίστα
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
