Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή μου», είπε ο Σχορτσανίτης

«Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή μου», είπε ο Σχορτσανίτης

Ιδανικότερη επιλογή, τη δεδομένη στιγμή, για να «παίξω μπάσκετ και να σταθώ ξανά στα πόδια μου», όπως τόνισε, χαρακτήρισε την απόφασή του να ενταχθεί, για το προσεχές διάστημα, στο δυναμικό του ΠΑΟΚ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο διεθνής σέντερ μίλησε σήμερα σε εκπροσώπους του Τύπου, στο PAOK Sports Arena, λίγο πριν γνωρίσει στο παρκέ τους νέους συμπαίκτες και προπονητές του (σ.σ. η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη από τη Ρωσία, μετά το χθεσινό αγώνα εκεί με την Αβτοντορ για το Eurocup και ο Σούλης Μαρκόπουλος έβαλε άπαντες στο γήπεδο για προπόνηση), τονίζοντας, ακόμη, εμφατικά, πως θέλει, αγωνιζόμενος για τον «Δικέφαλο», «να βοηθήσω την ομάδα και να γίνω και εγώ καλύτερος».

Ιδανικότερη επιλογή, τη δεδομένη στιγμή, για να «παίξω μπάσκετ και να σταθώ ξανά στα πόδια μου», όπως τόνισε, χαρακτήρισε την απόφασή του να ενταχθεί, για το προσεχές διάστημα, στο δυναμικό του ΠΑΟΚ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Ο διεθνής σέντερ μίλησε σήμερα σε εκπροσώπους του Τύπου, στο PAOK Sports Arena, λίγο πριν γνωρίσει στο παρκέ τους νέους συμπαίκτες και προπονητές του (σ.σ. η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη από τη Ρωσία, μετά το χθεσινό αγώνα εκεί με την Αβτοντορ για το Eurocup και ο Σούλης Μαρκόπουλος έβαλε άπαντες στο γήπεδο για προπόνηση), τονίζοντας, ακόμη, εμφατικά, πως θέλει, αγωνιζόμενος για τον «Δικέφαλο», «να βοηθήσω την ομάδα και να γίνω και εγώ καλύτερος».

Ο Σχορτσανίτης είπε αρχικά: «Ηταν η καλύτερη επιλογή για μένα ο ΠΑΟΚ μετά τον Ερυθρό Αστέρα. Η καλύτερη ομάδα για να παίξω μπάσκετ και να σταθώ στα πόδια μου ξανά. Εύχομαι η απόφαση και η συνεργασία αυτή, να βοηθήσει και τις δύο πλευρές. Κι εμένα και τον ΠΑΟΚ, που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση». Αρνήθηκε, στην πορεία, να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν στο «διαζύγιο» με την μέχρι πρότινος ομάδα του, τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να επιλέξει ως επόμενο σταθμό της καριέρας του τον ΠΑΟΚ, εξήγησε:

«Ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι της ομάδας, ο Τέλης και ο Μπάνε ήρθαν και με βρήκαν για να μου μιλήσουν, η παρουσία ενός καλού φίλου και συμπαίκτη μου, του Κώστα Βασιλειάδη, όλα αυτά μέτρησαν στη σκέψη μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θέλει να βοηθά παίκτες και οι παίκτες, με τη σειρά τους, να βοηθάνε την ομάδα. Στην παρούσα φάση, μπορεί η ομάδα να έχει αρνητικά αποτελέσματα, έχει δείξει, όμως, ότι είναι καλό και δυνατό σύνολο. Υπήρξαν πολλά παιχνίδια που τα έχασε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως με τον ερχομό μου, αυτό θα αλλάξει».

Ερωτηθείς για το αν σκέφτεται το μέλλον του, τα τέλη Δεκεμβρίου, ειδικότερα, οπότε και θα μπορεί, εφόσον το θελήσει, να αναζητήσει συμβόλαιο σε ομάδα Ευρωλίγκα, απάντησε: «Δε σκέφτομαι από τώρα για το μετά. Τώρα βλέπω κάθε παιχνίδι που έρχεται. Η 20η Δεκεμβρίου είναι μακριά. Εχω πολλά πράγματα να κάνω με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βελτιώνεται και να βελτιώνομαι και εγώ μέσα από αυτή τη διαδικασία. Θέλω να γίνω καλύτερος παίζοντας για τον ΠΑΟΚ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024