Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aνάκληση για 1.954 Mitsubishi Outlander, Lancer, Lancer Sportback και Lancer Evolution

Aνάκληση για 1.954 Mitsubishi Outlander, Lancer, Lancer Sportback και Lancer Evolution

Ενδεχόμενο πρόβλημα σε ηλεκτρικό κύκλωμα που μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία φωτιστικών σωμάτων και υαλοκαθαριστήρων οδηγεί τα ιαπωνικά μοντέλα στα συνεργεία.

Στην ανάκληση Mitsubishi Outlander (CW0W), Lancer Sportback (CX0A), Lancer (CY0A) και Lancer Evolution (CZ4A) προχωρά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Η ανάκληση αφορά 1.954 οχήματα, μοντέλα ετών 2009 και 2010 και πραγματοποιείται καθώς σε ορισμένα οχήματα ενδέχεται να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ηλεκτρική τάση στο κύκλωμα του εγκέφαλου ETACS που ελέγχει τη λειτουργία των φώτων και των υαλοκαθαριστήρων, με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία ή ακόμη και την πλήρη διακοπή της λειτουργίας τους.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi για να γίνει έλεγχος και τυχόν αντικατάσταση του εγκεφάλου ETACS, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 797 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση:info@saracakis.gr.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024