Η ΕΠΟ όρισε τον Μάνταλο να «σφυρίξει» στο ντέρμπι ΠΑΟ – ΑΕΚ
Ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας ορίστηκε από την ΚΕΔ στο κυριακάτικο (1/11, 19:30) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Και μετά τον ορισμό του Αρετόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έτσι και τώρα, οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς την ΕΠΟ, καθώς και ο Μάνταλος αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους «πράσινους». Μάλιστα, στο πρόσφατο παρελθόν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει εκδώσει και ανακοίνωση κατά του συγκεκριμένου διαιτητή.
Ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας ορίστηκε από την ΚΕΔ στο κυριακάτικο (1/11, 19:30) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Και μετά τον ορισμό του Αρετόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έτσι και τώρα, οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς την ΕΠΟ, καθώς και ο Μάνταλος αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους «πράσινους».
Μάλιστα, στο πρόσφατο παρελθόν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει εκδώσει και ανακοίνωση κατά του συγκεκριμένου διαιτητή.
Από τα υπόλοιπα ματς, ο Μήτσιος θα σφυρίξει στη Βέροια και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Παππάς.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).