Σκούπα της αντιτρομοκρατικής στο Ικόνιο με σύλληψη «30 τζιχαντιστών»
Στη σύλληψη 30 υπόπτων για διασύνδεση με την τζιχαντιστική ISIS προχώρησε η τουρκική αντιτρομοκρατική στο Ικόνιο της Ανατολίας σε συντονισμένες επιχειρήσεις τα ξημερώματα. Την προηγούμενη ημέρα, έφοδοι σε σπίτια στο Ντιγιάρμπακιρ είχαν καταλήξει στο θάνατο δύο αστυνομικών και επτά υπόπτων.
Στη σύλληψη 30 υπόπτων για διασύνδεση με την τζιχαντιστική ISIS προχώρησε η τουρκική αντιτρομοκρατική στο Ικόνιο της Ανατολίας σε συντονισμένες επιχειρήσεις τα ξημερώματα.
Την προηγούμενη ημέρα, έφοδοι σε σπίτια στο Ντιγιάρμπακιρ είχαν καταλήξει στο θάνατο δύο αστυνομικών και επτά υπόπτων.
Οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, και εκτός από το Ικόνιο έγιναν και στην κοντινή Τσουμρά.
Μεταξύ των συλληφθέντων, ο οποίοι ανακρίνονται, βρίσκεται και μία γυναίκα.
Οι τουρκικές Αρχές -που έχουν αναφέρει πως στο μακελειό στην Άγκυρα είχαν ρόλο και τζιχαντιστικοί πυρήνες αλλά και Κούρδοι- έχουν εντείνει τις επιχειρήσεις όσο πλησιάζει η κάλπη της Κυριακής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Παρίσι: Κατέρρευσε το πάτωμα διαμερίσματος κατά τη διάρκεια πάρτι – Δεκάδες τραυματίες
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 69-74: Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από την Πυλαία
- Γρίπη: Η κορύφωση έρχεται τις επόμενες μέρες
- Ινιέστα για… Ελ Κααμπί!
- Αλ Σάρα: «Όλα τα εκκρεμή θέματα με τις κουρδικές δυνάμεις θα επιλυθούν» – Συμφωνία εκεχειρίας στη Συρία
- Βία, ενοχή και το προνόμιο της σιωπής — Δυνατό «ποδαρικό» το His & Hers για τις σειρές του 2026


