Σκούπα της αντιτρομοκρατικής στο Ικόνιο με σύλληψη «30 τζιχαντιστών»
Στη σύλληψη 30 υπόπτων για διασύνδεση με την τζιχαντιστική ISIS προχώρησε η τουρκική αντιτρομοκρατική στο Ικόνιο της Ανατολίας σε συντονισμένες επιχειρήσεις τα ξημερώματα. Την προηγούμενη ημέρα, έφοδοι σε σπίτια στο Ντιγιάρμπακιρ είχαν καταλήξει στο θάνατο δύο αστυνομικών και επτά υπόπτων.
Στη σύλληψη 30 υπόπτων για διασύνδεση με την τζιχαντιστική ISIS προχώρησε η τουρκική αντιτρομοκρατική στο Ικόνιο της Ανατολίας σε συντονισμένες επιχειρήσεις τα ξημερώματα.
Την προηγούμενη ημέρα, έφοδοι σε σπίτια στο Ντιγιάρμπακιρ είχαν καταλήξει στο θάνατο δύο αστυνομικών και επτά υπόπτων.
Οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, και εκτός από το Ικόνιο έγιναν και στην κοντινή Τσουμρά.
Μεταξύ των συλληφθέντων, ο οποίοι ανακρίνονται, βρίσκεται και μία γυναίκα.
Οι τουρκικές Αρχές -που έχουν αναφέρει πως στο μακελειό στην Άγκυρα είχαν ρόλο και τζιχαντιστικοί πυρήνες αλλά και Κούρδοι- έχουν εντείνει τις επιχειρήσεις όσο πλησιάζει η κάλπη της Κυριακής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Washington Post: Ο εκδότης της, Γουίλ Λιούις, αφού απέλυσε το ένα τρίτο των εργαζομένων, παραιτήθηκε
- Τραγική ειρωνεία: Μνημείο για τα θύματα της πυρκαγιάς στο μπαρ του Κραν Μοντανά τυλίχθηκε στις φλόγες
- Καρδίτσα – Παναθηναϊκός 53-78: Έκανε «προπόνηση», με «20άρα» του Χολμς (vid)
- Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 0-4: Πέρασε από τις Σέρρες η Ένωση
- Ελένη Καστάνη: «Ακόμα λειτουργώ σαν να έχω τα παλιά μου κιλά. Φοράω ρούχα Large και μου πέφτουν»
- Γκενκ – Άντερλεχτ 2-0: Ο Καρέτσας «ξεκλείδωσε» τη μεγάλη νίκη