Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σε παιδική ταινία ο Τζόνι Ντεπ μετά το «Black Mass»

Σε παιδική ταινία ο Τζόνι Ντεπ μετά το «Black Mass»

Ελισάβετ Σταμοπούλου Μετά την «Ανίερη Συμμαχία» («Black Mass») που εμφανίζεται αγνώριστος και μεταμορφωμένος, ο Τζόνι Ντεπ θα πρωταγωνιστήσει, σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, σε παιδική ταινία που τιτλοφορείται Ευτυχώς, ο μπαμπάς έφερε το γάλα και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νιλ Γκέιμαν. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, ο Έντγκαρ Ράιτ γνωστός για το […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Μετά την «Ανίερη Συμμαχία» («Black Mass») που εμφανίζεται αγνώριστος και μεταμορφωμένος, ο Τζόνι Ντεπ θα πρωταγωνιστήσει, σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, σε παιδική ταινία που τιτλοφορείται Ευτυχώς, ο μπαμπάς έφερε το γάλα και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νιλ Γκέιμαν.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, ο Έντγκαρ Ράιτ γνωστός για το Ant‑Man, Το ξύσιμο των νεκρών και Το τέλος του Κόσμου, με την ταινία να κινείται στο ύφος της animation δράσης. Το σενάριο θα ανήκει στον Μπρετ ΜακΚένζι που είχε αποσπάσει το 2012 Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού για την ταινία The Muppets.

H Fox βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει τα δικαιώματα προσαρμογής του βιβλίου, και στο τιμόνι της παραγωγής είναι η εταιρεία Animal Logic.

Το βιβλίο Ευτυχώς, ο μπαμπάς έφερε το γάλα έχει περιγραφεί από τον Guardian ως αστείο και ευρηματικό, με την υπόθεση να αφορά στην ιστορία ενός πατέρα που φεύγει ένα πρωί για να αγοράσει γάλα για το σπίτι και επιστρέφοντας αρχίζει να αφηγείται στο γιο του απίθανες ιστορίες με όσα του συνέβησαν στη διαδρομή του.

Στο ρόλο του μπαμπά ενδέχεται να τοποθετηθεί ο Τζόνι Ντεπ, που χάρη στην ερμηνεία του στην «Ανίερη Συμμαχία» θα μπορούσε να λάβει μέρος στην οσκαρική κούρσα του 2016 διεκδικώντας το βραβείο καλύτερου ηθοποιού.

Σε κωμωδία τρόμου με τίτλο Yoga Hosers θα πρωταγωνιστήσει με την κόρη του Λίλι Ρόουζ Ντεπ το 2016, καθώς και θα επαναλάβει την ίδια χρονιά το ρόλο του Mad Hatter στο σίκουελ Alice Through the Looking Glass. Οι μεταμορφώσεις του θα έχουν και συνέχεια αφού θα ενσαρκώσει για ακόμη μια φορά τον γνωστό αντιήρωα Captain Jack Sparrow στους Πειρατές της Καραϊβικής 5 που θα κυκλοφορήσουν το 2017.

entertainment.in.gr

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024