Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Αθήνα

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Αθήνα

Η Αθήνα είναι ο πρώτος σταθμός του ταξιδιού του Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Ταινιών της Δράμας. Ταινίες του Φεστιβάλ θα προβληθούν από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο «Τριανόν».

Η Αθήνα είναι ο πρώτος σταθμός του ταξιδιού του Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Ταινιών της Δράμας. Ταινίες του Φεστιβάλ θα προβληθούν από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο «Τριανόν».

Συγκεκριμένα, θα προβληθεί το σύνολο του ελληνικού προγράμματος του 38ου Φεστιβάλ (41 ταινίες), το Βαλκανικό Πανόραμα και οι βραβευμένες ταινίες του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δράμας.

Tην εκδήλωση ανοίγουν και κλείνουν οι βραβευμένες ελληνικές ταινίες της φετινής διοργάνωσης.

Μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης ανακηρύχθηκε ο Νικόλας Κολοβός για την ταινία «Σύκο», ενώ Αργυρό Διόνυσο απέσπασε ο Γαβριήλ Τζάφκας για την ταινία του «Euroman» (που κέρδισε και το Βραβείο Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης του Διεθνούς Τμήματος).

Το Βραβείο «Έλληνες του Κόσμου» απέσπασε ο Νίκος Τσεμπερόπουλος για το «Simon says».

Και οι τρεις αυτές παραγωγές υλοποιήθηκαν στο εξωτερικό (αν και τα γυρίσματα του «Σύκου» έγιναν στην Ελλάδα).

Βραβείο καλύτερου Ντοκιμαντέρ απέσπασε ο Θανάσης Νεοφώτιστος για τον «Πωγωνίσκο».

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής πλατφόρμας «Mini Talent Lab» και «Drama Pitching Lab» για νέους κινηματογραφιστές, ο προσκεκλημένος του Φεστιβάλ Δράμας Μπόμπι Ροθ θα δώσει masterclass στο «Τριανόν» την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 18:00.

Στη συνέχεια θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού, ενώ τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 11 π.μ, ο Μπόμπι Ροθ θα συναντηθεί με τους συμμετέχοντες του Drama Pitching Lab.

Σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, ο γεννημένος στο Λος Άντζελες Μπόμπι Ροθ έχει σκηνοθετήσει επεισόδια από τις τηλεοπτικές σειρές «Lost», «Prison Break», «The Insiders», «Grey’s Anatomy», «The Mentalist».

Τιμές εισιτηρίων: Δίωρο προβολών – 7 ευρώ, Ημερήσιο εισιτήριο – 10 ευρώ, Φοιτητικό/ατέλειες – 5 ευρώ, Ημερήσιο φοιτητικό/ατέλειες – 8 ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024