Συνάντηση Δραγασάκη με τον ιταλό υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ
Η πορεία υλοποίησης της συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους της και οι δυνατότητες συνεργασίας Ελλάδας - Ιταλίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης με τον ιταλό υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Σάντρο Γκότσι.
Η πορεία υλοποίησης της συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους της και οι δυνατότητες συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης με τον ιταλό υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Σάντρο Γκότσι.
Στο γεύμα εργασίας που παρατέθηκε στην ιταλική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον κ. Γκότσι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης, έγινε εκτενής ενημέρωση τόσο για την πορεία υλοποίησης της συμφωνίας, όσο και για τους βασικούς άξονες του συνολικού κυβερνητικού σχεδιασμού.
Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις σημαντικές δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των προοπτικών συνανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή της Αδριατικής.
Οι δύο άνδρες, τέλος, συμφώνησαν επίσης στην ανάγκη ανάληψης συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της δημοκρατικής και κοινωνικής διάστασης της Ευρώπης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- UEFA Champions League: Το κορυφαίο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι έρχεται στο MEGA
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός: Έφτασε τους 337 τίτλους
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: Πήρε το ντέρμπι και έβαψε «ερυθρόλευκο» το League Cup
- «Ήταν βάρβαρα βασανιστήρια» – Φρικιαστικές μαρτυρίες επιζώντων από τις «θεραπείες» μεταστροφής
- Πολεμικό κλίμα καλλιεργεί το Μαξίμου με τους αγρότες: Τρακτέρ κινείται με την όπισθεν εναντίον ΜΑΤ – Βροχή δακρυγόνων
- Ωραίο το πουλόβερ σου – Μήπως είναι φτιαγμένο από μαλλί gay προβάτων;
