Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε τροχαίο στη Μαλακάσα
Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας.
Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε το βράδυ στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας.
Ειδικότερα, 24χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, που κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα.
Από τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε ο πίσω αριστερός τροχός του αυτοκινήτου, που έπεσε στη συνέχεια στο παρμπρίζ τουριστικού λεωφορείου, το οποίο κινείτο στο αντίθετο ρεύμα.
Ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ντελαπάρισε. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας επιβάτης του λεωφορείου, να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός, και ελαφρά τρεις ακόμα επιβάτες.
Τραυματίας είναι και ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).