Wikileaks: Θα αποκαλύψουμε τα e-mail του αρχηγού της CIA
Το περιεχόμενο του προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην AOL του αρχηγού της CIA, Τζον Μπρέναν, υποστηρίζει ότι έχει το Wikileaks και υπόσχεται ότι σύντομα θα το δώσει στη δημοσιότητα.
Το περιεχόμενο του προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην AOL του αρχηγού της CIA, Τζον Μπρέναν, υποστηρίζει ότι έχει το Wikileaks και υπόσχεται ότι σύντομα θα το δώσει στη δημοσιότητα.
Το δίκτυο που ίδρυσε ο Τζούλιαν Ασάνζ έκανε τη σχετική ανακοίνωση με ανάρτηση στο Twitter:
ANNOUNCE: We have obtained the contents of CIA Chief John Brennan’s email account and will be releasing it shortly.
— WikiLeaks (@wikileaks) October 21, 2015
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο δικτυακός τόπος «Τhe Ηacker Νews» είχε μεταδώσει ότι ο προσωπικό λογαριασμός e-mail είχε παραβιαστεί από άγνωστο χάκερ, που παρουσιάστηκε ως μαθητής λυκείου και υποστήριξε ότι είχε πρόσβαση σε «ευαίσθητες πληροφορίες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΣΤ’)
- Champions League: Συμπληρώνεται το «παζλ» των «16»
- «Οι μαύροι δεν είναι πίθηκοι»: Δημοκρατικός βουλευτής αποβλήθηκε από την ομιλία Τραμπ επειδή σήκωσε πλακάτ
- Αίγιο: «Σε σοκ τα παιδιά – Ο γιος μου θα μείνει με τα σκάγια όλη του τη ζωή» – Οργή συγγενών για τον 46χρονο
- Πολύνεκρο ναυάγιο στο Ηράκλειο: Στον ανακριτή οι φερόμενοι ως διακινητές – Οι κατηγορίες που τους ασκήθηκαν
- «Σκοτώνετε Αμερικανούς»: Η Ιλχάν Ομάρ των Δημοκρατικών, διέκοψε το αντιμεταναστευτικό παραλήρημα του Τραμπ


