Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Οντομ

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Οντομ

Ραγδαία βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Λαμάρ Όντομ, ο οποίος νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, αφότου βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και αλκοόλ. Ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ πήρε, μάλιστα, χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σάνραϊζ» και θα συνεχίσει τη νοσηλεία του σε κλινική του Λος Αντζελες, που είναι κοντά στην κατοικία του.

Ραγδαία βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Λαμάρ Όντομ, ο οποίος νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, αφότου βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και αλκοόλ.

Ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ πήρε, μάλιστα, χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σάνραϊζ» και θα συνεχίσει τη νοσηλεία του σε κλινική του Λος Αντζελες, που είναι κοντά στην κατοικία του.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαιώθηκε πως οι τελευταίες καρδιολογικές εξετάσεις του Όντομ έδειξαν ότι η καρδιακή του λειτουργία παρουσίασε σημαντική βελτίωση και οι γιατροί του έδωσαν την άδεια να μεταβεί στο Λος Αντζελες.

Ο 35χρονος Αμερικανός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη εβδομάδα όταν είχε βρεθεί σε ημιθανή κατάσταση μετά από χρήση ναρκωτικών και χαπιών.

Ο Όντομ έχει βγει από το κώμα από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, αναπνέει μόνος του και επικοινωνεί με το περιβάλλον, έστω και με μικρές προτάσεις και νοήματα, ωστόσο συνεχίζει να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση λόγω της δυσλειτουργίας των νεφρών του. Κατά τη νοσηλεία του στο Λας Βέγκας δέχθηκε την επίσκεψη πολλών αστέρων του ΝΒΑ, μεταξύ αυτών και του παλιού συμπαίκτη του στους Λέικερς, Κόμπε Μπράιαντ.

Ο Οντομ είναι εκτός ΝΒΑ από το τέλος της προπερασμένης σεζόν, προσπαθώντας να ξαναβρεί τον εαυτό του μετά το χωρισμό του και τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Από το 1999 αγωνίστηκε σε Κλίπερς, Χιτ, Λέικερς και Μάβερικς έχοντας 13,3 πόντους, 8,4 ριμπάουντ και 3,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα το 2009 και το 2010 με τους Λέικερς, το Μουντομπάσκετ του 2010 αλλά και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024