Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΟΣΦΠ: «Αναμενόμενη η αντίδραση-παραλήρημα»

ΟΣΦΠ: «Αναμενόμενη η αντίδραση-παραλήρημα»

Άμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στην ανακοίνωση - επίθεση της ΑΕΚ, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν λόγο για αντίδραση - παραλήρημα της Ένωσης. Επίσης, η θέση των Πειραιωτών αναφέρει ότι «η οικονομική πραγματικότητα και οι συνεχείς επενδύσεις φαίνονται στους ισολογισμούς των ομάδων και όχι σε ψεύτικα λόγια και φανταστικές ευεργεσίες» και καταλήγει λέγοντας ότι «η αλήθεια δεν μπορεί να την αλλάξει η μαύρη προπαγάνδα».

Άμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στην ανακοίνωση – επίθεση της ΑΕΚ, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν λόγο για αντίδραση – παραλήρημα της Ένωσης. Επίσης, η θέση των Πειραιωτών αναφέρει ότι «η οικονομική πραγματικότητα και οι συνεχείς επενδύσεις φαίνονται στους ισολογισμούς των ομάδων και όχι σε ψεύτικα λόγια και φανταστικές ευεργεσίες».

Αναλυτικά η θέση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολη η διαχείριση των αντιδράσεων των φιλάθλων της ΑΕΚ που στρέφονται προς τον κρυπτόμενο διοικητικό της ηγέτη, οπότε σε ένα βαθμό ήταν αναμενόμενη η αντίδραση-παραλήρημα. Η οικονομική πραγματικότητα και οι συνεχείς επενδύσεις φαίνονται στους ισολογισμούς των ομάδων και όχι σε ψεύτικα λόγια και φανταστικές ευεργεσίες.

Στους ισολογισμούς της δικής μας ομάδας μπορεί κανείς να δει την επένδυση 50 εκατ. ευρώ από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, μόνο για την πρώτη χρονιά, αμέσως μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Συλλόγου και ενώ η ομάδα ήταν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Για τις συκοφαντικές αναφορές της ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη.

Δυστυχώς για αυτούς η αλήθεια λάμπει στην ελληνική Δικαιοσύνη, στους θεσμούς και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και αυτή την αλήθεια δεν μπορεί να την αλλάξει η μαύρη προπαγάνδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024