Την Πέμπτη θα δοθεί το πόρισμα της Επιτροπής Σοφών για το Ασφαλιστικό
Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου το μεσημέρι θα γίνει η παράδοση του πορίσματος της Επιτροπής για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Ταυτόχρονα θα δοθεί στους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων, των πολιτικών κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης προκειμένου να ξεκινήσει ο δημόσιος διάλογος.
Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου ώρα 1:00 το μεσημέρι θα γίνει η παράδοση του πορίσματος της Επιτροπής για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού στο υπουργείο Εργασίας.
Η παράδοση του πορίσματος θα γίνει από την Επιτροπή στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου και ταυτόχρονα στους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων, των πολιτικών κομμάτων και στους διαπιστευμένους συντάκτες προκειμένου να ξεκινήσει ο δημόσιος διάλογος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Netflix: Ποια είναι η Warner που εξαγόρασε ο γίγαντας του streaming – Η ιστορία του φημισμένου στούντιο
- LIVE: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος
- LIVE: Κάλιαρι – Ρόμα
- LIVE: Μπράιτον – Γουέστ Χαμ
- Μπαρτζώκας: «Μετά το +21 αποφάσισε ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει»
- Πώς οι σφοδρές καταιγίδες και η κλιματική κρίση προκάλεσαν τις θανατηφόρες πλημμύρες στην Ασία

