Το να αγοράσεις την ιστορία σου δεν αποτιμάται παρά μόνο 50.000 ευρώ... Αυτό είναι το ποσό που θα πληρώσει η νέα εταιρεία (Parma Calcio 1913) που ιδρύθηκε για να «αναστήσει» την Πάρμα από τις στάχτες της και αφορά στην επανάκτηση των τροπαίων που είχε κατακτήσει ο σύλλογος της Εμίλια-Ρομάνια κατά την περίοδο της μεγάλης ακμής του.
Το να αγοράσεις την ιστορία σου δεν αποτιμάται παρά μόνο 50.000 ευρώ… Αυτό είναι το ποσό που θα πληρώσει η νέα εταιρεία (Parma Calcio 1913) που ιδρύθηκε για να «αναστήσει» την Πάρμα από τις στάχτες της και αφορά στην επανάκτηση των τροπαίων που είχε κατακτήσει ο σύλλογος της Εμίλια-Ρομάνια κατά την περίοδο της μεγάλης ακμής του.
Με αυτό το ποσό η νέα διοίκηση πλειοδότησε, ελλείψει πάντως άλλων προσφορών, στη δημοπρασία που έγινε για τα Κύπελλα που κοσμούσαν την τροπαιοθήκη της ομάδας και δεν ήταν λίγα. Έτσι, δύο Κύπελλα UEFA, τρία Κύπελλα Ιταλίας, ένα ευρωπαϊκό κι ένα ιταλικό Σούπερ Καπ παραδόθηκαν στην Parma Calcio 1913.
Η ιστορική συναυλία της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε και... ποδοσφαιρική χροιά, αφού το πλήθος ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Αμερικανός Τρίσταν Μπόιερ μετά από ποινή που δέχθηκε η οποία του κόστισε το παιχνίδι και την πλήρωσαν ρακέτες, πάγκοι, πόρτες και... διαιτητής.
Στο Diamond League της Σανγκάης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή περίοδο του 2026 ο Εμμανουήλ Καραλής – Αναλυτικά, το καλοκαιρινό πρόγραμμά του.