Η Λατινοπούλου «ξεπλένει» τους αστυνομικούς που σκότωσαν τον 20χρονο στο Άργος
Σε νέο ακροδεξιό παραλήρημα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρίσκει «άδικη» την προφυλάκιση των αστυνομικών που σκότωσαν τον 20χρονο με αυτισμό Θοδωρή στο Άργος, μιλώντας για «καθήκον» - Σε μια αναλαμπή, μάλλον, για το σκάνδαλο των υποκλοπών βλέπει ευθύνες Μητσοτάκη. «Kάνει την πάπια για το Predator».
Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά, ούτε – δυστυχώς – η τελευταία που η Αφροδίτη Λατινοπούλου επιτίθεται σε ένα θύμα, «ξεπλένοντας» τον θύτη.
Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό της.
Χωρίς ίχνος ντροπής, ακολουθώντας την πεπατημένη της ακροδεξιάς, «δίκασε» τον 20χρονο Θοδωρή με αυτισμό από το Άργος, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών στο κεφάλι που ήδη προφυλακίστηκαν μετά τις σφοδρές κοινωνικές αντιδράσεις.
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, χωρίς προφανώς να έχει καμία απόδειξη, δήλωσε: «Το πιστεύω ακράδαντα, τους προφυλάκισαν άδικα. Ο αστυνομικός, όταν μπαίνει στα σώματα ασφαλείας, αυτό το οποίο θέλει να κάνει ουσιαστικά είναι να προστατεύσει τη ζωή του πολίτη. Κινδύνεψε η ζωή των αστυνομικών, πήγε να τους εμβολίσει. Άρα λοιπόν, από τη στιγμή που κινδυνεύει η ζωή των αστυνομικών, πώς δεν προκύπτει; Μα όταν πήγε να εμβολίσει τους αστυνομικούς, είναι δυνατόν να μην υπάρχει κίνδυνος ζωής;».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν ο κύριος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, όπως μέχρι στιγμής φαίνεται, πιστεύει ότι οι αστυνομικοί έχουνε μικρότερη αξία η ζωή τους, να τους δώσει λουλούδια, να αφαιρέσει τα όπλα τους και να το πάει μέχρι τέλους. Να το κάνει όπως θέλει ακριβώς. Μη μας κοροϊδεύει και μη μας δουλεύει. Δεν γίνεται ο αστυνομικός όταν κάνει το καθήκον του, να βρίσκεται μονίμως απολογούμενος, και πόσο μάλλον προφυλακιστέος, την ώρα που εγκληματίες είναι έξω από την φυλακή».
Μια σπάνια αναλαμπή για την Αφροδίτη Λατινοπούλου…
Επιχειρώντας να πάρει αποστάσεις από τη Νέα Δημοκρατία που κλυδωνίζεται από τα σκάνδαλα, από την οποία προέρχεται, η Αφροδίτη Λατινοπούλου μίλησε για ευθύνες Μητσοτάκη σε σχέση με το Predator.
Ο πρωθυπουργός, είπε «δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους».
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόσα χρόνια ήξερε ή δεν ήξερε; Μια απάντηση δεν έχουμε πάρει. Εγώ θέλω έναν πρωθυπουργό, ο οποίος να βγαίνει και να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτό που δεν κάνει ποτέ ο Μητσοτάκης και πάντα κρύβεται πίσω από άλλους. Εμένα με ενδιαφέρει λοιπόν ότι εδώ έχουμε την υπόθεση των υποκλοπών, στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει την πάπια», πρόσθεσε.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί ζούμε σε μία χώρα που είτε είναι ΟΠΕΚΕΠΕ είτε είναι σκάνδαλα τα οποία έρχονται είτε είναι όλα αυτά τα οποία βγαίνουν στο φως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πάντα στα μαλακά. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Συμβαίνει κάτι σε αυτή τη χώρα; Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όλα αυτά που βγαίνουνε πάντα είναι στα μαλακά; Γιατί κανείς δεν μιλάει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη;», αναρωτήθηκε.
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442