Ριμπερί και Κουρτουά σε διάδρομο αντι-βαρύτητας της NASA
Ο Φρανκ Ριμπερί, που απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπάγερν επτά μήνες εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο, που υπέστη στο Champions League το Μάρτιο, είναι έτοιμος να επιστρέψει.
Ο Φρανκ Ριμπερί, που απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπάγερν επτά μήνες εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο, που υπέστη στο Champions League το Μάρτιο, είναι έτοιμος να επιστρέψει.
Σύμφωνα με το γερμανικό Sport1, ο Γάλλος επιθετικός ολοκληρώνει την αποθεραπεία του χάρη σε ένα ειδικό διάδρομο αντι-βαρύτητας που σχεδιάστηκε από τη NASA για την εκπαίδευση αστροναυτών και μπορεί να εγγυηθεί ένα υψηλό βαθμό πρόσφυσης απορροφώντας έως και ογδόντα τοις εκατό του βάρους του ατόμου.
Ο 32χρονος έχει χάσει τα τελευταία 28 ματς των Βαυαρών και παρά επίσης την απουσία του αρχηγού Ρόμπεν, εκτός για τέσσερις εβδομάδες για ένα μυικό πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό, η Μπάγερν έχει σημειώσει 8 νίκες σε ισάριθμα ματς, φεύγοντας επτά πόντους από την Ντόρτμουντ.
Η απόφαση να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία του διαστήματος ήρθε μετά από ένα καλοκαίρι, αρκετά προβληματισμένο από τον Ριμπέρι, που δήλωσε ότι κάνει όλα αυτά που του λένε οι γιατροί, αλλά ο πόνος δεν περνάει.
Kαι ο Κουρτουά με την ίδια μέθοδο
Την αποκάλυψη ότι η αποθεραπεία του περιλαμβάνει την ίδια μέθοδο με αυτή του Ριμπερί έκανε και ο Τιμπό Κουρτουά, αναρτώντας ένα βίντεο στο Instagram. Ο Βέλγος τερματοφύλακας της Τσέλσι τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια προπόνησης των «μπλε», και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα μέσα Νοεμβρίου, εκτός αν η NASA κάνει το… θαύμα της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Φλικ λέει το «ναι» για Μπερνάρντο Σίλβα
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442