Χωρίς άγχος στο Μπέλφαστ και σύμμαχο τα… εκτός έδρας ματς
Στο Μπέλφαστ έφτασε το βράδυ της Τρίτης η Εθνικής Ελλάδας, καθώς την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο της 9η αγωνιστικής της προκριματικής φάσης για το EURO 2016 (6ος όμιλος). Η ελληνική ομάδα αγνοεί ακόμη τη νίκη, υπάρχει όμως συγκρατημένη αισιοδοξία ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει στην αναμέτρηση του «Windsor Park», αφού η «γαλανόλευκη» και δυνατή εμφανίζεται εκτός έδρας, όπου μετρά τρεις ισοπαλίες σε Ρουμανία, Ουγγαρία, Φινλανδία, αλλά και το άγχος της βαθμοθηρίας εκλείπει.
Στο Μπέλφαστ έφτασε το βράδυ της Τρίτης η Εθνικής Ελλάδας, καθώς την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο της 9η αγωνιστικής της προκριματικής φάσης για το EURO 2016 (6ος όμιλος).
Η ελληνική ομάδα αγνοεί ακόμη τη νίκη, υπάρχει όμως συγκρατημένη αισιοδοξία ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει στην αναμέτρηση του «Windsor Park», αφού η «γαλανόλευκη» και δυνατή εμφανίζεται εκτός έδρας, όπου μετρά τρεις ισοπαλίες σε Ρουμανία, Ουγγαρία, Φινλανδία, αλλά και το άγχος της βαθμοθηρίας εκλείπει.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε το πρωί της Τρίτης την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, για να έχουν οι διεθνείς όλη την ημέρα μπροστά τους και να μην επιβαρυνθούν φτάνοντας στο Μπέλφαστ, αφού θα είχαν στις πλάτες τους και το ταξίδι.
Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Φορτούνη να μην την ολοκληρώνουν για προληπτικούς λόγους, αλλά να βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Υπενθυμίζεται ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Κώστας Μανωλάς, αμφότεροι με προβλήματα τραυματισμών. Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 18:30 στην έδρα τέλεσης του αγώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανατροπή αυτοκινήτου στον Κηφισό – Αυξημένη κίνηση
- Διασπάται η Νέα Αριστερά – Μένει χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα
- Παιανία: Στη ΜΕΘ 12χρονος μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι
- Γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου λατρεύει το διεθνές μίτινγκ της Κύπρου
- Ο Μαμντάνι φοράει sur mesure κούρτα της Άρσεναλ και προκαλεί θαυμασμό και αντιπάθεια
- Η διεθνής οικονομική τρικυμία σε ένα φλιτζάνι – Ή πως ο καφές γίνεται πολυτέλεια






