Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι ισχύει με Λίβερπουλ και Κλοπ

Τι ισχύει με Λίβερπουλ και Κλοπ

Από το απόγευμα της Κυριακής, όταν και η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόλυση του Ρότζερς το όνομα που ακούγεται περισσότερο στα ρεπορτάζ είναι αυτό του πρώην προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ. Αυτά που γράφονται είναι πολλά, με κάποια ΜΜΕ του νησιού να γράφουν ακόμα και για συμφωνία των δύο πλευρών, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει ακόμα.

Από το απόγευμα της Κυριακής, όταν και η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόλυση του Ρότζερς το όνομα που ακούγεται περισσότερο στα ρεπορτάζ είναι αυτό του πρώην προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ.

Αυτά που γράφονται είναι πολλά, με κάποια ΜΜΕ του νησιού να γράφουν ακόμα και για συμφωνία των δύο πλευρών, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει ακόμα.

Όπως ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας το «BBC», η Λίβερπουλ έκανε επίσημο το ενδιαφέρον της στους εκπροσώπους του γερμανού τεχνικού, ώστε εκείνος να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας.

Παρά το γεγονός αυτό, μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η πρόσληψη του Κλοπ, αφού οι πλευρές πρέπει να τα βρουν σε όλα πριν «πέσουν» οι υπογραφές.

Άλλα δημοσιεύματα, όπως αυτό της «Daily Mail» αναφέρουν πως ο 47χρονος τεχνικός είναι πολύ θετικός με την ιδέα των «κόκκινων»όμως έχει ένα αίτημα. Αυτό είναι να έχει εκείνος τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις μεταγραφές της ομάδας και όχι η επιτροπή μεταγραφών που έχει η Λίβερπουλ.

Πάντως μετά την επισημοποίηση του ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ, η απάντηση του Κλοπ αναμένεται να είναι άμεση, ενώ άνθρωποι μέσα από την ομάδα δηλώνουν σίγουροι πως στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος με την Τότεναμ, μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, η ομάδα του Μερσεϊσάιντ θα πάει με τον νέο της προπονητή.

Δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάμε πως ελεύθερος στην αγορά είναι και ο Κάρλο Αντσελότι, ενώ μπορεί να υπάρξει και κάποιο όνομα έκπληξη.

Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024