Ο Τζανετόπουλος στη θέση του Παπαδόπουλου στην Εθνική
ο Ανταμ Τζανετόπουλος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου καθώς ο Κώστας Τσάνας έπρεπε να αντικαταστήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο αμυντικός της Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματσιμού ύστερα από το κυριακάτικο ματς της ομάδας του κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.
ο Ανταμ Τζανετόπουλος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου καθώς ο Κώστας Τσάνας έπρεπε να αντικαταστήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Ο αμυντικός της Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ύστερα από το κυριακάτικο ματς της ομάδας του κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.
Υπονθιμίζεται οτι η κλήση αυτή, αφορά τα τελευταία παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2016 με την Β.Ιρλανδία (8/10) και την Ουγγαρία (11/10).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φιλίππου: «Η Μαρινέλλα έδινε θάρρος και δύναμη στους παίκτες του Άρη και στις δύσκολες στιγμές»
- Τσουκαλάς: Καθαρή και συμβατή η επιλογή συμμάχων της ΝΔ – Με πρώτο βιολί Γεωργιάδη-Πλεύρη, τι να σε πειράξει ο Βελόπουλος
- «Περίμενε έναν χρόνο»: Όταν η Ελισάβετ προειδοποίησε τον Χάρι για τον γάμο του
- Τέμπη: Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας ζητάει την πλήρη φωτογραφική κάλυψη της δίκης
- Θεσσαλονίκη: Απολύθηκε από τον ΟΑΣΘ ο οδηγός που πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Εικοσιένα: Η αλήθεια όπως δεν τη μαθαίνουν στα σχολειά





