Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φαβορί η Ντόρτμουντ, αλλά μην μας υποτιμάς» λέει ο Μπερμπάτοφ

«Φαβορί η Ντόρτμουντ, αλλά μην μας υποτιμάς» λέει ο Μπερμπάτοφ

Ότι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποτελεί από μόνος του πόλο έλξης για το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Ντόρτμουντ είναι γνωστό, όμως, αυτό δεν ισχύει μόνο για τα ελληνικά γήπεδα, καθώς το κανάλι της ΟΥΕΦΑφιλοξενεί δηλώσεις του Βούλγαρου επιθετικού για την αναμέτρηση. Μάλιστα, ο 35άχρονος επιθετικός χρησιμοποίησε μια φράση του αείμνηστου Φέρεντς Πούσκας: «11 αυτοί, […]

Ότι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποτελεί από μόνος του πόλο έλξης για το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Ντόρτμουντ είναι γνωστό, όμως, αυτό δεν ισχύει μόνο για τα ελληνικά γήπεδα, καθώς το κανάλι της ΟΥΕΦΑφιλοξενεί δηλώσεις του Βούλγαρου επιθετικού για την αναμέτρηση. Μάλιστα, ο 35άχρονος επιθετικός χρησιμοποίησε μια φράση του αείμνηστου Φέρεντς Πούσκας: «11 αυτοί, 11 κι εμείς».

«Η ατμόσφαιρα όμως στο γήπεδο θα είναι συναρπαστική και θα μας δίνει ώθηση. Οι δυο ομάδες θα έχουν από 11 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και μένει να δούμε ποιος θα επικρατήσει», είπε αρχικά και προσέθεσε:

«Η Ντόρτμουντ είναι σίγουρα το φαβορί αλλά κι εμείς δεν είμαστε ομάδα που μπορείς να παραβλέψεις ή να υποτιμήσεις. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες, που μαθαίνει και εξελίσσεται».

Ενώ ολοκλήρωσε, λέγοντας: «Αν δεν κάνω λάθος, η Ντόρτμουντ δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε 11 παιχνίδια. Παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, πετυχαίνουν πολλά γκολ κι έχουν σπουδαίους παίκτες».

Ο σταρ του ΠΑΟΚ ενδέχεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα του «Δικεφάλου» με τον Ιγκόρ Τούντορ να ποντάρει πολλά στη σταδιακή άνοδό του και την αφομοίωση του παιχνιδιού της ομάδας.

Και φιλανθρωπικός σκοπός

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία «90 Minutes For Hope» του European Club Association. Έτσι, ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο της sold out αναμέτρησης της Τούμπας απέναντι στην Ντόρτμουντ θα πάει, μέσω του «90 Minutes For Hope», στον αγώνα της αντιμετώπισης της κρίσης των προσφύγων.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024