Έως τις 7 Οκτωβρίου 2015 δεκτές οι συμμετοχές στον διαγωνισμό καινοτομίας της Εθνικής
Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει για 6η χρονιά τον ετήσιο Διαγωνισμό «Καινοτομίας & Τεχνολογίας». Οι τέσσερις πρώτες ιδέες που θα βραβευθούν, θα λάβουν τα ποσά των €20.000, €10.000, €6.000 και €4.000 αντίστοιχα, ενώ θα τύχουν ευρείας προβολής. Η υποβολή των προτάσεων θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 στις 15.00.
Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει για 6η χρονιά τον ετήσιο Διαγωνισμό «Καινοτομίας & Τεχνολογίας». Οι τέσσερις πρώτες ιδέες που θα βραβευθούν, θα λάβουν τα ποσά των €20.000, €10.000, €6.000 και €4.000 αντίστοιχα, ενώ θα τύχουν ευρείας προβολής. Επιπλέον, η Εθνική Τράπεζα θα υποστηρίξει την υλοποίηση επιλεγμένων προτάσεων, προτάσεων που έχουν διακριθεί μέσα από τις δράσεις του προγράμματος NBG Business Seeds (www.nbg.gr/nbgseeds).
Σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, οι δημιουργοί των επιλεγμένων προτάσεων παρακολουθούν προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα επιχειρηματικότητας.
Για την οικονομική στήριξη εταιρειών, προβλέπονται στοχευμένες δράσεις δανεισμού και συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο, δράσεις στήριξης σε τεχνικές υποδομές σε συνεργασία με την Amazon και την Microsoft, δράσεις καθοδήγησης και φιλοξενίας σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και τον αμερικάνικο incubator 1776 καθώς και δράσεις καθοδήγησης σε συνεργασία με την Endeavor Greece και το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο.
Οι θεματικές ενότητες του 6ου Διαγωνισμού είναι:
1. Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα
2. Περιβάλλον και τεχνολογία
3. Πολιτισμός και τεχνολογία
Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο κάθε θεματικής ενότητας, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες για τον Διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε στους Όρους Συμμετοχής του διαγωνισμού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας www.nbg.gr/ibank/innovation, καθώς επίσης και στο Facebook www.facebook.com/ibanknbg και στο youtube www.youtube.com/ibanknbg.
Η υποβολή των προτάσεων θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 στις 15.00.
In.gr Τεχνολογία
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τον θάνατο του λιμενικού στο Παράλιο Άστρος
- UEFA Champions League: Το απόλυτο θρίλερ πρόκρισης Άγιαξ – Ολυμπιακός έρχεται στο MEGA
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…