Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας Άγγλος στη Τούμπα και ένας Ολλανδός στην Τρίπολη

Ένας Άγγλος στη Τούμπα και ένας Ολλανδός στην Τρίπολη

Ο Άγγλος διαιτητής, Αντονι Τέιλορ, ορίστηκε από την UEFA ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ντόρτμουντ, την Πέμπτη, στο γήπεδο της Τούμπας, για τους ομίλους του Europa League.

Ο Αγγλος διαιτητής, Αντονι Τέιλορ, ορίστηκε από την UEFA ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ντόρτμουντ, την Πέμπτη, στο γήπεδο της Τούμπας, για τους ομίλους του Europa League.

Ο 36χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τζον Μπρουκς και Λι Μπετς, με τέταρτο τον Σιμόν Μπένετ. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Πορτογάλος Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Ο Τέιλορ σφυρίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του παιχνίδι ελληνικής ομάδας, ενώ στην premier league βρίσκεται εδώ και μία πενταετία. Διεθνής είναι από το 2009, ωστόσο ως πρώτος διαιτητής σε ευρωπαϊκούς αγώνες ορίζεται από το 2013.

Στο μεταξύ, το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τη Σάλκε στη Γερμανία θα διευθύνει ο 40χρονος Ολλανδός Πολ Φαν Μπόκελ. Ο Ολλανδός θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπας Φαν Ντόνγκεν και Ντένις Χίγκλερ, με τέταρτο τον Πάτρικ Λάνγκαμπ. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Ρώσος, Αλεξέι Σπίριν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024