Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Ξάνθη στο «Καυτανζόγλειο» για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 62' με τον Λουσέρο και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 71' με τον Βέλλιο που είχε και δοκάρι λίγο αργότερα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ξάνθη αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του έξαλλου Σολτάνι, ο οποίος ήρθε στα χέρια με τον team manager της ομάδας του, Γιώργο Καζναφέρη.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Ξάνθη στο «Καυτανζόγλειο» για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 62′ με τον Λουσέρο και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 71′ με τον Βέλλιο που είχε και δοκάρι λίγο αργότερα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ξάνθη αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του έξαλλου Σολτάνι, ο οποίος ήρθε στα χέρια με τον team manager της ομάδας του, Γιώργο Καζναφέρη.

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης, ο Ηρακλής προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του, όμως η Ξάνθη ήταν αυτή που σε κάποιες περιπτώσεις βρήκε διαδρόμους και απείλησε, όπως με τον Καπετάνο στο 29′ και τον Λουσέρο στο 30′, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 41′ ο «γηραιός» έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Τσενάμο κατάφερε να αποκρούσει το ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσιλιανίδη.

Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί, αλλά αυτή τη φορά έφτασαν στο γκολ, με σουτ έξω από την περιοχή του Λουσέρο στο 62′. Ο Παπαδόπουλος προχώρησε αμέσως σε αλλαγές, πέρασε στο 67′ μέσα τον Βέλλιο και τέσσερα λεπτά αργότερα (71′) αυτός με σουτ ισοφάρισε.

Το ματς «άναψε» για τα καλά, αφού και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το δεύτερο γκολ. Στο 75′ ο Σαραμαντάς έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ντιμιτρόφ και στο 80′ ο Βέλλιος «σημάδεψε» το δοκάρι της Ξάνθης.

Το άσχημο για τους φιλοξενούμενους είναι πως ο Σολτάνι σε ένα φάουλ που δέχθηκε, βγήκε «εκτός εαυτού», δημιούργησε έντατση, έβρισε και τον διαιτητή δέχθηκε απανωτές δύο κίτρινες κάρτες και καθώς αποχωρούσε είχε επεισόδιο με τον team manager της ομάδας του, Γιώργο Καζναφέρη.

Και σαν αποτέλεσμα όλων αυτών, η Ξάνθη συνέχισε με δέκα παίκτες. Ο Ηρακλής δεν το εκμεταλλεύτηκε αυτό, το ματς έμεινε στο 1-1 και η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου χωρίς νίκη μέσα στο γήπεδό της για τρίτο παιχνίδι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 83′ Σολτάντι (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομάνο, Πασάς, Λάζαρ – Φλίσκας, Ερέα

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος):
Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Ρομάνο (67′ Κυριακίδης), Μακρής, Τσιλιανίδης (67′ Βέλλιος), Λάζαρ, Πασάς (89′ Χαντί), Λουκίνας.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Τσενάμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπαστεριανός, Ερέα (86′ Μπαξεβανίδης), Φλίσκας, Καπετάνος (58′ Βασιλακάκης), Καρυπίδης, Ντιμιτρόφ (90′ Λισγάρας).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024