Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεύθερος από τους Νάγκετς ο Παπανικολάου

Ελεύθερος από τους Νάγκετς ο Παπανικολάου

Η καριέρα του Κώστα Παπανικολάου στο ΝΒΑ είναι στον «αέρα», καθώς οι Νάγκετς έλυσαν το συμβόλαιο του, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Ντένβερ. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ αποτέλεσε έμψυχο αντάλλαγμα στην ομάδα, για να μετακομίσει στο Χιούστον ο Τάι Λόσον, αλλά τώρα είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η καριέρα του Κώστα Παπανικολάου στο ΝΒΑ είναι στον «αέρα», καθώς οι Νάγκετς έλυσαν το συμβόλαιο του, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Ντένβερ.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ αποτέλεσε έμψυχο αντάλλαγμα στην ομάδα, για να μετακομίσει στο Χιούστον ο Τάι Λόσον, αλλά τώρα είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ομάδα του Ντένβερ είχε προθεσμία μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου (5/10) να κάνει «εγγυημένο» το συμβόλαιο του Έλληνα φόργουορντ, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει.

Με τον τρόπο αυτό οι Νάγκετς εξοικονομούν 4.8 εκατ. δολάρια, καθώς το συγκεκριμένο ποσό προέβλεπε το συμβόλαιο του Παπανικολάου, ο οποίος την περσινή σεζόν με τους Ρόκετς αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 4,2 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 18,5 λεπτά συμμετοχής.

Πάντως δεν είναι δεδομένο πως ο 26χρονος φόργουορντ θα αποχωρήσει από την ομάδα του Ντένβερ,

καθώς σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, τη «Denver Post», η διοίκηση δεν είναι αρνητική σε παραμονή του, εφόσον όμως αποδεχτεί να υπογράψει ένα μικρότερο συμβόλαιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024