Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Μπακογιάννης: Να φέρουμε το κράτος ανάποδα

Κώστας Μπακογιάννης: Να φέρουμε το κράτος ανάποδα

Σαρωτικές αλλαγές στη διοίκηση προτείνει με άρθρο του στα Νέα Σαββατοκύριακο ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, το όνομα του οποίου έχει πέσει στο τραπέζι της συζήτησης που έχει ανοίξει για την αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ. «Προτείνω να ξαναδούμε την πολιτική διαφορετικά, φέρνοντας το κράτος ανάποδα, αν χρειαστεί» λέει χαρακτηριστικά.

Σαρωτικές αλλαγές στη διοίκηση προτείνει με άρθρο του στα Νέα Σαββατοκύριακο ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, το όνομα του οποίου έχει πέσει στο τραπέζι της συζήτησης που έχει ανοίξει για την αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ.

Ο κ. Μπακογιάννης ζητά «να λειτουργούμε πιο ανατρεπτικά πέρα και πάνω από τα μνημόνια» και φέρνει ως παραδείγματα κακής λειτουργίας της διοίκησης τα σχολεία και την υγεία-πρόνοια.

Προτείνει την ευθύνη για τη λειτουργία των σχολείων, των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας να αναλάβει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και σημειώνει: «Προτείνω, λοιπόν, να ξαναδούμε την πολιτική διαφορετικά, φέρνοντας το κράτος ανάποδα, αν χρειαστεί. […] Με φρέσκιες ιδέες που δένουν με τις ανάγκες της εποχής και όχι τις ανάγκες της γραφειοκρατίας ή του πολιτικού συστήματος. Ας πάψουμε επιτέλους να ερμηνεύουμε τους πολίτες μέσα από τον παραμορφωτικό φακό των γραφείων, αλλά ας τους ακούσουμε και ας τους ακουμπήσουμε».

» […] Η μόνη απάντηση είναι να λειτουργήσουμε ‘αντισυστημικά’ και να φέρουμε τη λήψη αποφάσεων όσο πιο κοντά μπορούμε στον πολίτη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024