ΣΥΡΙΖΑ: Οργανωτική και πολιτική ανασυγκρότηση λόγω συνεδρίου ζητά ο Τσίπρας
Τις βασικές κατευθύνσεις για την οργανωτική και πολιτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας ενώπιον της Πολιτικής Γραμματείας, κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής του κεντρικού πολιτικού οργάνου του κόμματος.
Τις βασικές κατευθύνσεις για την οργανωτική και πολιτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας ενώπιον της Πολιτικής Γραμματείας, κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής του κεντρικού πολιτικού οργάνου του κόμματος.
Εν όψει του επικείμενου Συνεδρίου, ο κ. Τσίπρας τόνισε την αναγκαιότητα της αντιστοίχησης του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνική του δυναμική και την επιρροή που έχει στα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία, αλλά και βελτίωσης της κομματικής λειτουργίας, μέσα από την ενίσχυση των συλλογικών διαδικασιών.
Τέλος, αποφασίστηκε ότι η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει στις 10-11 Οκτωβρίου και θα εκλέξει Πολιτική Γραμματεία και Γραμματέα, που θα αναλάβουν την ευθύνη της οργανωτικής ανασυγκρότησης και της πορείας του κόμματος προς το Συνέδριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της