Απειλούνται 200 θέσεις εργασίας σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ, υποστηρίζει η Ομοσπονδία
Πρωτοβουλία για τη σύγκληση τριμερούς σύσκεψης στο υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να αποτραπούν ενδεχόμενες απολύσεις στην αλυσίδα καταστημάτων Carrefour-Μαρινόπουλος, προτίθεται να αναλάβει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ). Η Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας περίπου 20 καταστημάτων πανελλαδικά και ότι απειλούνται περισσότερες από 200 θέσεις εργασίας.
Πρωτοβουλία για τη σύγκληση τριμερούς σύσκεψης στο υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να αποτραπούν ενδεχόμενες απολύσεις στην αλυσίδα καταστημάτων Carrefour-Μαρινόπουλος, προτίθεται να αναλάβει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ).
Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε η Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας περίπου 20 καταστημάτων πανελλαδικά και ότι απειλούνται περισσότερες από 200 θέσεις εργασίας.
Σύμφωνα με συνδικαλιστικά στελέχη, έχει αποφασιστεί να κλείσουν καταστήματα της εταιρείας στην Αττική, στον Άγιο Ελευθέριο, στην Πατησίων και στο Μενίδι, καθώς και δυο καταστήματα στην Τούμπα και τον Εύοσμο, της Θεσσαλονίκης.
Νωρίτερα σήμερα (Παρασκευή) ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας πραγματοποίησε παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στον Άλιμο, ενώ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6.00 το απόγευμα, έχει προγραμματίσει και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, έξω από κατάστημα Carrefour που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική
- Σκύλος: Από τι εξαρτάται η χρονική διάρκεια εκπαίδευσής του;
- Φάμελλος: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η δήλωση Καρυστιανού – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις



