Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi Q2 2016: SUV Βενιαμίν

Audi Q2 2016: SUV Βενιαμίν

To νέο μικρότερο μέλος της SUV γκάμας της Audi δοκιμάζει το βήμα του στην «Πράσινη Κόλαση» εν όψει της πρεμιέρας του, την άνοιξη του 2016.

To νέο μικρότερο SUV της Αudi το οποίο τελικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής φίρμας «κλείδωσε» στα διακριτικά Q2, συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης με φόντο το Nurburgring.

Aν και το καμουφλάζ εξακολουθεί να καλύπτει το σύνολο των επιφανειών του, το Q2 αναμένεται, σχεδιαστικά, να παραπέμπει σε μινιατούρα του Q7.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αξιοποιήσει μια τροποποιημένη εκδοχή της ευέλικτης αρχιτεκτονικής του ομίλου MQB ενώ, σε επίπεδο κινητήρων αναμένονται turbo τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα βενζίνης και πετρελαίου από το πλούσιο οπλοστάσιο του ομίλου.

Το μικρότερο μέλος της SUV γκάμας της Audi θα διατεθεί ως στη βασική του έκδοση ως δικίνητο με την κίνηση να μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς, ωστόσο θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής τετρακίνητων εκδόσεων.

Από την γκάμα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα λείψουν και οι απαραίτητες “hot” εκδόσεις με το SQ2 να εξοπλίζεται με τετρακύλινδρο diesel 2,0 λίτρων με απόδοση 231 ίππων, ενώ αν και είναι νωρίς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την κορυφαία έκδοση RSQ2 θα εφοδιάζει δίλιτρος TFSI με απόδοση που θα πλησιάσει τους 300 ίππους.

Παράλληλα κάθε άλλο παρά πρέπει να αποκλειστεί η προσθήκη μιας Plug-in υβριδικής έκδοσης στην γκάμα.

AUTOMEDIA

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024