Ξάνθη: Χιλιάδες δενδρύλλια χασίς έξω από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο
Δυόμισι χιλιάδες δενδρύλλια χασίς, ύψους 1-4 μέτρων, εντόπισαν και εκρίζωσαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης έξω από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο σε αγροτική περιοχή του νομού Ξάνθης.
Δυόμισι χιλιάδες δενδρύλλια χασίς, ύψους 1-4 μέτρων, εντόπισαν και εκρίζωσαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης έξω από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο σε αγροτική περιοχή του νομού Ξάνθης.
Στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης το πρωί της Τετάρτης, συνελήφθη στο Πετροχώρι Ξάνθης 40χρονος, ως ο καλλιεργητής της φυτείας.
Ο δράστης καλλιεργούσε τα δενδρύλλια σε χώρο που χρησιμοποιούνταν κατά το παρελθόν για την αποθήκευση επεξεργασμένων αποβλήτων, βάθους άνω των 4 μέτρων, προκειμένου να μην είναι ορατή η καλλιέργεια.
Στην κατοχή του, καθώς και σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά δενδρύλλια χασίς ύψους ενάμισι ώες τριών μέτρων και πέντε συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους 9,5 γραμμαρίων.
Με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του, για καλλιέργεια δενδρυλλίων χασίς και κατοχή ναρκωτικών, ο 40χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112

