Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ειρωνικό σχόλιο του Σταύρου Θεοδωράκη για την παραίτηση Δ.Καμμένου

Ειρωνικό σχόλιο του Σταύρου Θεοδωράκη για την παραίτηση Δ.Καμμένου

Με ένα ειρωνικό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζει την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας των ομοφοβικών και ρατσιστικών σχολίων του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσουν "οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι", όπως είπε ο κ. Τσίπρας αγκαλιάζοντας το βράδυ της Κυριακής τον κ. Καμμένο» γράφει με καυστική διάθεση ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Με ένα ειρωνικό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας των ομοφοβικών και ρατσιστικών σχολίων του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε: «Τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσουν «οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι», όπως είπε ο κ. Τσίπρας αγκαλιάζοντας το βράδυ της Κυριακής τον κ. Καμμένο».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Τι θέλουν και οι ομοφυλόφιλοι;
«Είναι αληθινές οι ομοφοβικές, ρατσιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις των υπουργών μου», αναρωτιόταν το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός. Έλα ντε; Είναι δυνατόν; Και ποιος αλήθεια να το φανταστεί ότι οι χιλιάδες χρήστες του Τουίτερ, αντί να πανηγυρίζουν για τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πήγαν και σκάλιζαν τις αναρτήσεις των υπουργών της; Ας τους σταματήσει κάποιος. Περιμένει και ο Νικολόπουλος να γίνει υπουργός στον πρώτο ανασχηματισμό. Αδικία δεν είναι; Και τέλος πάντων, τι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι, οι μαύροι και οι Εβραίοι; Η αξιοπρέπεια ήταν σύνθημα της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου. Τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσουν «οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι», όπως είπε ο κ. Τσίπρας αγκαλιάζοντας το βράδυ της Κυριακής τον κ. Καμμένο. Αχάριστε λαέ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024