Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣάς στα Γιάννενα με νίκη και επί του Ατρομήτου

ΠΑΣάς στα Γιάννενα με νίκη και επί του Ατρομήτου

Με γκολ του Τσουκαλά στο 29' ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Με γκολ του Τσουκαλά στο 29′ ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Με βάση την εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες που χάθηκαν οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, καθώς είχαν δύο δοκάρια και σημαντικές φάσεις στην περιοχή του Βελλίδη, ωστόσο, υπέστησαν την 2η σερί ήττα (προηγήθηκε αυτή από τη Ξάνθη στο >Περιστέρι με το ίδιο σκορ). Ο διεθνής γκολκίπερ του ΠΑΣ βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και με τις επεμβάσεις του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της 2ης νίκης της ομάδας του, ενώ μεγάλο ματς έκανε και ο Τσάβες.

Το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Από το σουτ του Ούμπιδες στο 4΄ και την επέμβαση του Βελλίδη, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημά του, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν μετά το δοκάρι του Ατρόμητου και στο 10΄ να απειλούν με το Στρούνα, η σέντρα του οποίου έφυγε παράλληλα προς την εστία του Γκορμπούνοφ χωρίς να βρεθεί επιθετικός του ΠΑΣ. Στο 15΄ νέα καλή φάση για τους Γιαννιώτες, αυτή την φορά με το σουτ του Τσάβες να περνάει λίγο άουτ.

Χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αν και είχε την κατοχή μπάλας περισσότερο, ο Ατρόμητος είχε και δεύτερο δοκάρι στο 26΄, αυτή την φορά με κεφαλιά του Φυτανίδη μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Ούμπιδες. Κι ενώ οι Περιστεριώτες «σημάδευαν» τα δοκάρια, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 29΄. Σκόρερ ο Τσουκαλάς με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά την καταπληκτική ατομική προσπάθεια του κορυφαίου παίκτη του αγώνα, Κριστιάν Τσάβες.

Όπως και στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους, έτσι και στο δεύτερο, ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Βελλίδης στο 50΄ είπε «όχι» σε διαδοχικά σουτ των Ναπολεόνι και Μπρίτο. Νέα μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους στο 62΄, με τον Βελλίδη να κάνει μόα ακόμη μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Φυτανίδη.

Διαιτητής: Δ.Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Ίλιτς, Λίλα, Τσάβες – Στόιτσεφ, Κυβρακίδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τσάβες (90΄+1 Γιάκος), Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Ακόστα, Μανιάς (74΄ Φερφελής), Ίλιτς (52΄ Λίλα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μ.Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο (67΄ Κοντοές), Ουσέρο, Γοδόι, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (46΄ Ναπολεόνι), Μαρσελίνιο (46΄ Μπρίτο), Λε Ταλέκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024